Witam.
Zdjęcia mogę na maila przesłać. Sytuacja finansowa (prawo jazdy,kursy)zmusza mnie do sprzedaży aparatu (na szczęście Zenit mi zostanie). Nie planowałem sprzedaży aparatu, można sparwdzić na allegro (login: prut), że zamierzałem rozwijać swoją wiedzę i kupowałem filtry, baterie do tego aparatu nawet w sierpniu/wrześniu. Wszystko jest w stanie idealnym, po prostu igła, sprzęt jest z USA, Made In Japan. Dopóki nie zakupiłem tulejki i filtra ochronnego to przez pierwszy tydzień nie wyszedłem z aparatem z domu. Zawsze o niego dbałem, nigdy nie miał zdejmowanej tulejki. To naprawdę pancerny sprzęt.
A teraz co w zestawie:
- Olympus ze wszystkim co dali
- 2 dodatkowe baterie (więc łącznie 3 baterie PS - BLM1, to b. wydajna bateria, nigdy nie zaskoczy nas brak zasilania w plenerze, wystarczy spytać innych uzytkowników Olympusów na ile starczy ta bateria)
- Karta CF Traxdata 1GB Pro 80x
- tulejka, dekielek i filtr UV King
- czytnik kart pamięci CF
Oprócz tego mam dodatkowo (filtry na 52mm):
- filtr CPL Hama
- połówka szara Cromofilter
- szary ND*4
- UV HAMA,
- przejściówkę 52mm-52mm (pierścień redukcyjny) i Heliosa do makro (nawet nie zdążyłem soczewek rozebrać, 2 razy użyłem)
W przyszłym tyg. wszystko wystawiam na allegro, jeśli są chętni to proszę pisać: piorut małpa o2.pl ze swoimi propozycjami cen.
Pozdrawiam

LinkBack URL
About LinkBacks
Odpowiedź z Cytatem