Czas rozstać się z swoim ulubionym telefonem Nokia 6230i - trzeba było go zamienić na smartfon z Windows MobileStan taki jak na fotkach. W zestawie sprzedaję wszystko co potrzebne do słuchania muzyki i nie tylko:
- dodatkowa karta pamięci RS-MMC 1 GB (znacznie szybsza niż zwykłe karty MMC czy SD - zapis na poziomie 6 MB/s, odczyt około 10 MB/s).
- aby szybko kopiować muzę dorzucam czytnik kart pamięci MMC/SD na USB (co ważne działa w trybie Hi-Speed, dzięki czemu wykorzystuje w pełni możliwości karty)
- do tego oczywiście kabel do podłączenia z kompem na USB - nieoryginalny, ale śmiga bez problemu - co ważne jest to faktycznie USB (czyli wyciąga max 900 kB/s)
- zmoddowane słuchawki, bo oryginały są dość tragiczne, zastąpione przez nieco lepsze (a na pewno ładniejsze) Philipsy - wszystko na fotkach - jak ktoś chce to mogę dołączyć oryginalne nieużywane (do przelutowania)
- z uwagi, że słuchałem na niej dość muzyki, mam też do niej drugą baterię - wg opisu jest Litowo-polimerowa i ma pojemność uwaga 3400 mAh (tak podają oszuści na allegro) - oczywiście bateria nie ma tyle i na pewno nie jest polimerowa - przy normalnym użytkowaniu wytrzymuje 2-3 dni, przy słuchaniu muzy nawet tylko dzień (oryginalna trzyma 3-4 dni - zależnie jak kto używa telefonu, przy słuchaniu muzyki 2 góra 3).
- ładowarka - niestety nieoryginalna - poprzednią pies pogryzłale wszystko chodzi bez problemu
- do tego dodatkowy panel (nieoryginalny) - niestety ma pękniętą szybkę oraz nieużywana gumowa klawiatura (też nieoryginalna) od Nokii 6230 - widać na fotkach
Pudełka i instrukcji nie posiadam - nie trzymam jak coś jest już po gwarancji. Całość oczywiście śmiga - działają wszystkie klawisze, nic się nie blokuje, złącze POP-Port nie przerywa przy słuchaniu muzyki. Wyświetlacz nie posiada wypalonych pikseli, ani nie jest porysowany. Jak ktoś chce to mogę załączyć płytkę z instrukcją PL, softem PC Suite oraz grami, programami JAVA, tapetami i muzyką przystosowanymi do tego modelu. A i zapomniałbym o oryginalnej karcie MMC 32 MB.
Cena jaka mnie interesuje to 350 zł + koszty wysyłki. Nie wysyłam za pobraniem.

LinkBack URL
About LinkBacks

Odpowiedź z Cytatem