1.
Na sprzedaż mam jedna z najlepszych płyt głównych na LGA775 - DFI LanParty LT P35 T2R.
Jest to pełna LanParty, a nie okrojona wersja DK.
Płyta jest już nie do kupienia w sklepach komputerowych więc jest to rarytas wsród płyt głównych.
Płyta świetnie nadaje się do overclockingu, wielu ludzi pobiło na tych płytach rekordy świata OC.
Na szybko na mnożniku 9 udało mi się zrobić FSB 520 niestety to był koniec już procesora, procesor był sprawdzany na innej mobo i tak samo się kończył. DFI nie powiedziało jeszcze ostatniego słowa.
Gwarancja do 2010r. Płyta została zakupiona w Yalu.
Płyta jest używana, sprawna.
Do płyty dołączam wszystkie dodatkie kable, przejściówki, karta dźwiękowa, instrukcja obsługi, zaslepka czyli BOX.
Cena 450zł.
Możliwość wykonania fotek, wystawienia na allegro.
------------------------------------------------------------------------------------------
2.
Na sprzedaż mam również jedna z najlepszych pamięci DDR2 - Goodram Pro D9GMH PC2-7200(900MHz) 2x1GB DUAL KIT.
Pamięci są z ręki Xtreme Addict, użytkownika forum PurePC.
Pamięci są na chipach Micron D9GMH, chipy są już nie produkowane przez producenta. Pamięci na chipach Micron D9GMH są już nie do kupienia w sklepach komputerowych, teraz w pamięciach są montowane gorsze chipy o gorszym potencjale o/c.
Pamięci podkręcają się do 1376MHz 5-5-5-15 przechodzą stabilnie SuperPi próbke 16m. Takie ustawienia są tylko do benchów.
Robią również około 1300MHz 4-4-4-8 (zależy jakie da się V) przechodzą również SuperPi próbke 16m również takie ustawienia są tylko do benchów.
Na codzień można je ustawić 1200 5-5-5-15@~2,1-2,3V lub 1066-1100 4-4-4-8@~2,3-2,4V. Stabilne wszystkie testy memtest, Orthos itd.
Podsumowując wszystko pamięci mają niezły potencjał o/c.
Nie gwarantuje, że pamięci będą podkręcać się podobne ponieważ o/c pamięci zależy od płyty głównej i innych czynników.
Gwarancja wieczysta.
Pamięci są używane, sprawne.
Do pamięci dołączam gwarancje.
Licytacja Allegro.pl: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=426391347
------------------------------------------------------------------------------------------
3.
Mam do sprzedania OCZ PC2 8500 2*1024MB REAPER EPP CL5.
Gwarancja wieczysta. Pamięci zostały zakupione w Imperium.
Pamięci są nowe, nie otwierane, wróciły z gwarancji.
Do pamięci dołączam gwarancje + potwierdzenie wymiany zepsutych pamięci na nowe.
Licytacja Allegro.pl: http://allegro.pl/show_item.php?item=424593263
Kontakt:
-PW
-GG: 3892763

LinkBack URL
About LinkBacks

Odpowiedź z Cytatem