Czy ktos odpalil kopie SRS? Mam 2 mdfy i starfuck 0.83 i nic, tak samo po odlaczeniu napedow. POMOCY
![]()
Czy ktos odpalil kopie SRS? Mam 2 mdfy i starfuck 0.83 i nic, tak samo po odlaczeniu napedow. POMOCY
![]()
Mam do tego .mds jesli Cie interesuje
..::TyGrYseK::..
pewnie, grales![]()
czy dziala bez problemu?
w jaki sposob moglbys mi go przeslac?
@dzikus - racz pisac w jednym poscie.
Oki wysyalem ci na miala a w sumie to nie gralem jeszczenie bylo czasu
Dziekuje Ci bardzo. Trzymaj sie.
Przy probie zamontowania mini obrazow komunikat o niedostepnosci obrazu. O co chodzi?
Jakim programem to robisz? (pewnie alkoholem)
Przekonwertuje do do ISO i problem powinien zniknac
Probowalem ultra iso i win iso nie daje rady.
Tak alkohol
Dzis wieczorkiem jak bede w domku to sprawdze moje obrazy tej gry i podziele sie informacjami co sie dzieje u Mnie.
Ok. 3maj sie!
Wiec sprawa wyglada tak ze alcohol lekko sie gubi
Napisze Ci jak ja zamontowalem owy obraz.
MOj KOmputer -> dysk cdromu virtualnego - w moim przydpadku G:
Klik prawym -> zamontuje obraz i wybierasz Obraz gry (tylko ten co wazy te 600 mega ) a nie to Ci przeslalem![]()
I smialo idzie.
Gre wczoraj zainstalowalem w ten sposob.
Tyle ze nie chciala ruszyc, tylko nie dociekalem dlaczego. Jakies bledy podczas uruchamia.
Z instalacja nie ma problemu tylko ze starforcem sa problemy i nie mozna odpalic.
Probowalem na rozne sposoby starfuckiem i nic.
Masz jakis pomysł?
Moj pomysl byl taki ze skasowalem obrazy, gre odinstlowalem i wlaczylem sobie Undergranda 2 hihhi
Wiesz po całodziennej pracy zapał gdzies znika...
Ile mozna w nfs .
Jak Ci sie znudzi daj znac, moze cos wymysle...
Mam ten sam problem! z moim kumplem wszystko probujemy starfuckiem nightmarem i za nic niechce odpalic wiec moze znacie sposob na jakies odpalenie tej gry
? prosze o pomoc
jAK zainstalujesz gre, włącz ja, zeby "program zabezpieczajacy" wyswietlił komunikat ze by włozyc oryginał. A nastepnie wyłącz kompa i odłącz cd-romy i odpal gre z wirtuala. Powinno pójsc. U kumpla tez mialem taki problem , niby odłączyłem i dalej chciał oryginala. ale później zrobiłem tak i gra ruszyła. TRZEBA TROCHE CIERPLIWOŚCI oto rozwazanie cieszcie sie graniem![]()
Czesc El Maro..
Tez tak probowalem i nic.
Dzisiaj odpalilem gre ale tylko raz.
Najpierw "odlaczylem" napedy nightmarem, potem w starfucku zaznaczylem dla wszystkich wersji patch blacklist i po wylogowaniu(a nie po restarcie) poszlo.
Dziwne, bo teraz nie idzie w ten sam sposob.
Musisz odkrecic obudowe nic niebaw sie ze starfuckiem ani nightmarem odkreacasz i odlączasz wszystkie kabelki od cd-romu. Powinno dzialacmi dziala
Robilem to setki razy.
Udalo mi sie odpalic gre wczesniej za pomoca starfucka i sfn ale taraz nie moge.
Jakie masz obrazy i skad?
Moze to ma jakies znaczenie?
Jakas godzine temu odpalilem gre tym samym sposobem co wczesniej i znowu nie moge.
Dziala kiedy chce.
Czy ktos mial podobny problem?
pomozciue mam delte force i niechce mi dzilac bo jakis plik przeszkadza systemowy autoexec.nt . Zgury dziekuje![]()
zidane23 straszne byki robisz.Napisał zidane23
A co do Twojego problemu to, co konkretnie się dzieje, jaki błąd wywala.
pozdr.
"Nie ważne jest, gdzie patrzysz, ale co widzisz." - Hanry David Thoreau
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)