Witam mam prośbe codUO zawiesza kompa przy próbie połączenia sie z serwerem lokalnym. Bądz wypisuje ze problem z plikiem coduomp.exe
Plik podmieniłem z innego kompa i nic
Witam mam prośbe codUO zawiesza kompa przy próbie połączenia sie z serwerem lokalnym. Bądz wypisuje ze problem z plikiem coduomp.exe
Plik podmieniłem z innego kompa i nic
Witaj,
A nie masz przypadkiem jakiegoś firewalla aktywnego?
Druga sprawa, zaktualizuja grę do najnowszej wersji, zobacz na stronie czy nie ma jakiś patchy.
Core i7 2600K @ 5GHz | XFX Radeon HD5870 Referent | Patriot 2133 8GB | 2x OCZ Vertex 3 MAXIOPS SSD | CoolerMaster HAF 932 | Antec TP-750NEW | Wszystko wodowane na EK WaterBlocks!
A jaką masz grafikę? Mi zawieszało się Cod w trybie MP po wgraniu sterowników od ATI (mam Radeona 9600) - w wersji z listopada 2004 roku.
Po wgraniu strszej wersji ( nr nie pamiętam - z września 2004 roku) problem zniknął.
Te najnowsze chyba też chodzą dobrze.
Pozdr.
gra na innym kompie czyli u mnie działa a u kumpla intstalowałem ze swoich sterowników ,szprzet ma bardzo podobny i nic a raz sie udało połączyc to sie grało![]()
system to xp serwis pac 2 .Fajerwale wyłączyłem
Może coś nie tak z CD-Key. Bez oryginalnego nie pograsz w sieci.
Pozdr.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)