+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Temat: Problem Call of Duty

Szeregowy Coud ma szanse

Domyślnie Problem Call of Duty

Hej, jak ciupię w sieci, to w pewnym momencie komp się zawiesza - nie reaguje na żadne klawisze/kombinacje ani na mysz, na wkładanie płyty do napędu itd. Jednocześnie widze jednak postacie przesuwające się na ekranie. Winda XP, gra oryginalna. Kiedyś tam miałem bardzo podobną rzecz w Medal Of Honour, też w sieci. Reinstalka nie pomaga.
    Ktoś poratuje?

Starszy sierżant sztabowy madmax2 ma szanse

Domyślnie

Jeżeli masz kartę graficzną ATI to wina sterowników do grafiki. Zmień na najnowsze i powinno być oki. Na moim Radeonie 9500/9700 taki sam problem występował na sterach w wersji z września 2004 roku (nr nie pamiętam).
    Pozdr.

Szeregowy Coud ma szanse

Domyślnie

dzięki madmax2. Karta to NVIDIA GeForce, aktualne sterowniki ściągnąłem w zeszłym tygodniu i nic. Wydaje mi się, że jest to - jak piszesz - problem z kartą - moja winda to prof, a sterowniki są tylko do home`u, może to jakieś niuanse Utwierdzam sie w tym przekonaniu, bo kolejna gra na pececie zachowuje się tak samo, tymczasem chodzą bez problemów na lapie, gdzie tez jest prof, ale grafa Radeon 9700. Potencjalnych czytelników ostrzegam, bo wniosek z tego, że NVIDIA sobie nie radzi....

Starszy sierżant sztabowy madmax2 ma szanse

Domyślnie

Może spróbuj jeszcze, innych, starszych sterowników.
    Nie sądzę, żeby to była wina tego, że stery są pod home, a nie prof.
    Wiesz, co mój szwagier ma Nvidię i CoD - zapytam, jak śmiga u niego.
    Aha, czy te zwisy występują na wszystkich serwerach, czy tylko niektórych i czy masz tak od początku, czy od jakiegoś czasu.
    P.S.
    Pograj na serwerach holenderskich. Niezła zadyma.
    Narka

Szeregowy Coud ma szanse

Domyślnie

zwisy wystepują na wszystkich serwerach, a także w grze niesieciowej specjalnie sprawdziłem). Nie mam tak od początku, przez pierwszy tydzień-dwa mogłem ciupać normalnie (ale nie jestem maniakiem, było to kilka razy po godzinie-może mniej, a może półtorej). Potem się zaczęło - zwis zaczyna się w kilka minut po odpaleniu.
    Za wieści od szwagra będe wdzięczny.

Demirox
    Gość

Domyślnie

Mam problem z call of duty. Instaluje gre wszystko pieknie ladnie wlaczm gre i kiedy daje new game wybieram poziom trudnosci to gra sie nie wlacza tylko pokazane jest w dalszym ciagu menu gluwne gry. Prosze o pomoc!

Szeregowy Martinve ma szanse

Domyślnie Pomocy

Potrzebuje POMOCY. Instalowałem CoD z dodatkiem na win 98 i wszystko szło dobrze, zmienilem system na XP Professional i przy właczanu CoD pojawia sie czarny ekran pare razy mruga i wyświetla sie komunikat : ,,Nie udało się załadować OpenGL. Upewnij się, że masz najnowsze sterowniki karty graficznej.". Prosze o pomoc z góry dziekuje. Mam NVDIA GeForce 2 MX/MX 400 i DX 9.0c

Moderator asterix ma szanse Avatar asterix

Domyślnie

Cytat Napisał Martinve
    Potrzebuje POMOCY. Instalowałem CoD z dodatkiem na win 98 i wszystko szło dobrze, zmienilem system na XP Professional i przy właczanu CoD pojawia sie czarny ekran pare razy mruga i wyświetla sie komunikat : ,,Nie udało się załadować OpenGL. Upewnij się, że masz najnowsze sterowniki karty graficznej.". Prosze o pomoc z góry dziekuje. Mam NVDIA GeForce 2 MX/MX 400 i DX 9.0c
    jak sam napisałeś pojawia się komunikat o sterach do grafy , pobierz ze strony producenta nowe stery i problem powinien zniknąć
    pozdro
    Pozdrawiam

Asus Sabertooth 990FX AMD Phenom II X2 555 BE @ 3.8GHz + Thermaltake liquid cooling DDR3 8GB 1600MHz Corsair Venegeance CL9 Radeon Sapphire HD 5830 PCI-E Muza SB Platinum HDD Samsung 1TB Hitachi 1,5TB 64MB cache Palnik Pioneer 216D ASUS DRW-2014L1T LS Logitech Z-5500 Cooler Master HAF 932 Elektrownia Corsair 750W Płaskownik LCD Benq G2222HDL Led Sys. XP HE SP3

Szeregowy nykiel11 ma szanse

Thumbs up

Możesz spróbować przeinstalować stery od nowa lub uaktualnić na nowe i załatwione

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)