mam taki problem, mam gre na 2 cd i w tych cd są pliki split file. Wiem, że jeden plik przy uzyciu programu split file podzielił go na kilkanaście plików, tylko teraz jak je scalic zeby był ten jeden plik? bo nie wiem jak to otworzyc teraz
mam taki problem, mam gre na 2 cd i w tych cd są pliki split file. Wiem, że jeden plik przy uzyciu programu split file podzielił go na kilkanaście plików, tylko teraz jak je scalic zeby był ten jeden plik? bo nie wiem jak to otworzyc teraz
Witam
z tego co widze to powinnas miec plik BAT utworzony przez ten program ktory te pliki polaczy.
przykladowa zawartosc takiego pliku wyglada tak:
shar.1 .... shar.n shar.n+1 to pliki z czesciami, musi byc ich w pliku bat tyle ile masz czesci.Kod:Copy /b "shar.1"+"shar.2"+"shar.3"+"shar.4"+"shar.5"+"shar.6"+"shar.7"+"shar.8"+"shar.9" "shar.iso" Rename "shar.iso" "nazwapliku.iso"
tworzysz taki plik w notatniku a potem dajesz zapisz jako ,,, wszystkie i dajesz nazwe np polacz.bat i kopiujesz ten batowski plik do folderu w ktorym zjaduja sie wszystkie czesci do polaczenia.
tak chyba to mniej wiecej wyglada
Pozdrawiam
Mialem podobny problem zrobilem to co napisales wyzej i polaczylo mi te split files w jedno archiwum RAR-a. W srodku jest plik bin podzielony na kilka i plik cue.
Ale kiedy probuje rozpakowac to pojawia sie komunikat "musisz posiadac wolumin (nazwa tego pliku).i00" kiedy wciskam anuluj to pojawia sie komunikat blad ble ble ble plik jest uszkodzony
Czy da sie cos z tym zrobic?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)