Cześć wszystkim mam problem chce odpalić grę z ps2 na kompie co musze zrobić?
![]()
Cześć wszystkim mam problem chce odpalić grę z ps2 na kompie co musze zrobić?
![]()
Zakładając że "na kompie". Robisz tak, konsole PS2 stawiasz na obudowie. Telewizor na monitorze a gamepad'a na klawiaturze. Wkładasz płytę i grasz
A na poważnie, nie ma takiej możliwości, powstały jakieś projekty ale bez żadnych bardziej widocznych rezultatów.
Tutaj masz link, który pomoże:
http://www.google.com/search?client=...utf-8&oe=utf-8
Core i7 2600K @ 5GHz | XFX Radeon HD5870 Referent | Patriot 2133 8GB | 2x OCZ Vertex 3 MAXIOPS SSD | CoolerMaster HAF 932 | Antec TP-750NEW | Wszystko wodowane na EK WaterBlocks!
Do tego potrzebny jest emulator. Ale i tak z jego pomocą nie odpalisz gierki z zadowolonym rezultacie, ponieważ wszystko będzie Ci przerywało. Sam chciałem wykonać taki manewr, ale po wczytaniu menu z MK_D postanowiłem to wyłączyć, bo cały czas mój komputer się zatrzymywał.Napisał popo99
![]()
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |
granie na ps 2 albo xboxie jest bez sensu
rozumiem w nintento 64 psx snes nes mega drive genesis
komp nie pociągnie Ci w 100 % nowszych konsol
a do tego ) komfortu (kanapa piwo, padzik dobry i wielki TV hehehe
simian raticus
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)