witam.mam kupiona za ciezko zapracowane pieniadze gre Prince of Persia Dwa Trony.wszystko fajnie ale chcialbym zrobic kopie bezpieczenstwa.moze mi ktos pomoc w rozwiazaniu tego problemu?z gory dziekuje.
gg 7739956
witam.mam kupiona za ciezko zapracowane pieniadze gre Prince of Persia Dwa Trony.wszystko fajnie ale chcialbym zrobic kopie bezpieczenstwa.moze mi ktos pomoc w rozwiazaniu tego problemu?z gory dziekuje.
gg 7739956
Ostatnio edytowane przez QuatPro ; 11.Feb.2007 o 00:50
Jaki programem sprawdzić jaką wersją starforce jest zabezpieczona gra?
Nec Hercules contra plures
Moje palniki: BENQ DW1650 & ASUS 1608P3S
Nec 3540A
Bye plextor, Pioneer 112 rules
ClonyXXL sam twierdzi, że zna niektóre StarForce'y. Tak samo A-Ray Scanner i co prawda dobrze nie pamiętam, ale chyba też DiscScanX (ten ostatni jest po niemiecku). Jestem przekonany, że trzeba najpierw zainstalować grę, a potem skanować, inaczej nic nie znajdą.Napisał punisher
Tu jest jeszcze ciekawa rzecz. Poza tym tu sobie można sprawdzić. A tu też jest coś fajnego, choć z innej beczki i już niestety chyba nie aktualizowane.
Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś fajne linki tego typu, to proszę aby umieścił w tym wątku.
Ostatnio edytowane przez QuatPro ; 12.Feb.2007 o 01:22
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)