+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Temat: *.mdf i *.mds

Szeregowy Cairax ma szanse

Domyślnie *.mdf i *.mds

Sciagnełem Silent Hill 3 z torrenta i jest tam 5 dyskow od disk1.mdf i disk1.mds itd myslalem ze da sie to jakos w alkoholu odtwqrzyc bez plyty tylko z dysku i ze to sa obrazy plyt i bede mogl odrazu pograc. Jednak okazalo sie to nie takie proste cos nie tak bylo z disk1 reszta sie rozpakowywala chyba. Prosze o pomoc probowalem w ultraiso zmienic na iso ale demonstracyjna wersja pozwala na tworzenie dyskow do 300MB i nie daje rady probowalem clonem nero alkoholem cdrwin i nic wiekszosc z tych programow nie czaji rozszerzenia mdf i mds. Probuje tak odtworzyc ta gre z twardego dysku bo nie mam plyt cd a jest noc i tak siedze juz 3 godziny i zastanawiam sie czy jednak musze wypalic to na plyte zeby pograc czy nie prosze o odpowiedz juz z czystej ciekawosci nawet bo dawno sie tak niemeczylem z tego typu problemem eehh pzdr i sora jak nietrafilem w dobry dzial ale tu ktos kiedys pytal o mdf i mds tyle ze chodzilo zawsze o wypalanie plyty ale czy to konieczne

Już tylko użytkownik SEBAW zero jak zero Avatar SEBAW

Domyślnie

Możesz ten obraz załadować w programie DaemonTools. Prawdopodobnie będziesz musiał jeszcze użyć cracka do gry, po jej zainstalowaniu.
    Skrzynia:
    sebawl[małpa]tlen.pl

Mój sprzęt:
    Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |

Domyślnie

Ehhh ten alkohol popsul mi chyba ten plik disk1.mdf mial cos ponad 600mb a teraz ma 360mb i wogle widzi go i rozpakowuje jak disk5.mdf sa tam tylko jakies spakowane pliki z sound nosz ku$#^@&rwa musze teraz znow caly dzien ciagnac tego disk1.mdf szlag by to trafil a pozniej sprobuje tym deamonem jak sciagne teraz czekam to mozliwe ze ten alkohol mi to zamienil (nie zrobilem w pore kopi zapasowej) a jak niezadziala tym demonem tools to wypala sie wplyty z pliku mdf czy mds? i tzn ze 5 plyt bede musial zrobic kiedys te gry byly krotkie i nie bylko z tym problemu sciagalem plik exe z instalkacja i gralem a teraz jakies obrazy plyt dziwne rozszerzenia a ja tu chcem pograc w SH3 bo w pierwsze dwie gralem na konsoli moze ktos tez zna inny sposob na pogranie w SH3 i niesciaganie tej gry przez bit torrenta? (crak sciagnal sie razem z tymi plikami disk1.mdf i mds itd)
    Ostatnio edytowane przez Cairax ; 11.Jul.2006 o 14:20

Już tylko użytkownik SEBAW zero jak zero Avatar SEBAW

Domyślnie

Obraz ładujesz w programie za pomocą pliku MDS, za pomocą którego wypala się zawartość obrazu MDF. Podoba sytuacja jest z obrazem BIN+CUE.
    Skrzynia:
    sebawl[małpa]tlen.pl

Mój sprzęt:
    Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |

Thumbs up

Dzieki za wszystko a szczegolnie za daemon tools wyjebany programik odrazu wszystko poszlo nawet craka chyba automatycznie zamienil bo niemusialem nic robic i juz od paru dni gram sobie w SH3 a tu wrocilem zeby podzielic sie informacja bo moze sie to komus napewno przydac problem rozwiazany dzieki SEBAW jakbym mogl to bym ci kliknal jakies punkty na niektorych forach tak robia pzdr i mile spedzonych godzin przy waszycdh ulubionych gierach !
    ps.
    ISS PROEVOLUTION panuje !

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia