zainstalowałem gre i włanczam jom wszytsto jest ok ale gdy masie wyswietlic menu to widac tylko czrny ekran a juz kiedys instalowalem i mi działało wersja mojego kumpla terzmi nie działa
zainstalowałem gre i włanczam jom wszytsto jest ok ale gdy masie wyswietlic menu to widac tylko czrny ekran a juz kiedys instalowalem i mi działało wersja mojego kumpla terzmi nie działa
Spróbuj zmniejszyć detale gry i spróbuj ponownie!Powodzenia
mam podobny problem ale w chwili zaladowania sie menu wylancza sie wyswietla sie blond
Problem ten był kiedyś poruszany na jakimś forum dotyczącym gtasa. Jeżeli masz wersje 1.0 prawdopodobnie to potrzebny będzie hexeditor i trzeba wyedytować proces główny .exe który uruchamiasz. Dodatkowo w tej wersji jest problem (lub być może z save'ami). Zainstaluj patch 1.1 do gry może pójdzie. Niemniej jednak trzeba pamiętać iż po instalacji tegoż patcha niebędziesz mógł modyfikować zawartości gry (takich jak np. podmiana samochodów itp.) Pozdrawiam
NEC ND 4571A@1.02BT+RPC1(Nówka z serwisu od 2008/02/25)
![]()
![]()
oraz GH20LS10@FL01(+riplock patch)
http://www.freetibet.org/
ja mam problem i to wiekszy.jak instaluje gta sa to jakk daje insstal to mi sie wylancza i nie instaluje jesli ktos wie niech powie plizzzzzzzzzzz
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)