po 1 sory po drugie sory a po 3 to jest rozszerzenie .iso tylko ze ma ikonke programu winrar i co ja mam to nagrac na plytke w alcoholu![]()
po 1 sory po drugie sory a po 3 to jest rozszerzenie .iso tylko ze ma ikonke programu winrar i co ja mam to nagrac na plytke w alcoholu![]()
Po prostu WinRar przypisuje sobie ten obraz o rozszerzeniu .iso , który wyświetla Ci tą ikonkę - łatwo możesz to sprawdzić klikając odpowiednio :
-> NARZĘDZIA
-> OPCJE FOLDERÓW
-> WIDOK
-> i odznacz opcję "Ukryj rozszerzenia znanych typów plików"
Potem zobaczysz rozszerzenie jakie występuje (tzn. zamiast nazwy np.:"moja_gra" będzie widać nazwę, wraz z rozszerzeniem, czyli "moja_gra.iso")
P * O * Z * D * R * A * W * I * A * M
SZCZĘŚLIWY TATO![]()
Piszę poprawnie - FULL POLISH.
Witam wszystkich...mam wielki problem nagrywałem dzisiaj gre The Sniper2 ps2 Region: PAL SLES_516.23 CD jest jeden plik obraz iso. Wypalałem w nero, alkohol i ultra iso prędkość 8 dpalam w konsoli i gra nie chodzi po uruchomieniu jest czarny obraz a po kilku sekundach wyskakuje karta pamięci i niebieska płyta na ekranie. Co moźe być tego przyczyną? Dlaczego gra nie rusza tylko pokazuje w kółko memorkie i niebieską płyte juz kilka gier takich mi się trafiło. Może ktoś zna odpowiedz?
Tak - ale jak się instaluje to w opcjach domyślnie masz zaznaczone które rozszerzenia ma program rozpoznawać i w tym między innymi standardowo jest .iso - nie jest to błąd czy coś-ktoś namieszał. Tak samo jak np.: Instalujesz FooBar i domyślnie przypisuje sobie ikonki programu do plików .mp3, .wav, .flac, etc., etc.
SZCZĘŚLIWY TATO![]()
Hejka. Jeśli chodzi o PS2 to jestem rozeznany xD Jak ktos ma problemy to pisać na gg 7638007 jeśli będę wiedział w czym sęk to pomogęPozdro
123_lecho ---> ile zajmuje obraz ISO? Na jakiej płycie nagrywasz?
Ostatnio edytowane przez Szczaqu ; 26.Oct.2008 o 16:30
Ja nie nagrywam na TDK bo to shit. Szybko się rysują. Kup se Verbatimke. Jakim programem nagrywasz?
Lepiej napisz na gg. Będzie sprawniej i szybciej. Moje gg masz kilka postów wyżej.
Witajcie, jestem tu nowy i od razu mam problem.
Ściągnałem Fifę Street 2 i jest jakoś dziwnie spakowana. Powinien być plik iso w każdym archiwum, a są jakieś pliki i foldery.
1. Jak to rozpakować?
2. Czym nagrać?
może ściągnąłeś nie spakowaną gierkę , podaj nazwy plików i jakie mają rozszerzenia
Pozdrawiam
Asus Sabertooth 990FXAMD Phenom II X2 555 BE @ 3.8GHz
+ Thermaltake liquid cooling
![]()
DDR3 8GB 1600MHz Corsair Venegeance CL9
Radeon Sapphire HD 5830 PCI-E
![]()
Muza SB Platinum
HDD Samsung 1TB Hitachi 1,5TB 64MB cache Palnik Pioneer 216D ASUS DRW-2014L1T LS Logitech Z-5500
Cooler Master HAF 932
![]()
Elektrownia Corsair 750W Płaskownik LCD Benq G2222HDL Led Sys. XP HE SP3
np. m-nfsuc.r61 (to z NFS UC). I jak na niego klikne 2 razy to plik iso w środku. wypakować tak wszystkie?
I jeszcze jest jeden plik *mds.
mds to obraz płyty w alkoholu 52% , spróbuj tym progsem
Pozdrawiam
![]()
![]()
Muza SB Platinum
HDD Samsung 1TB Hitachi 1,5TB 64MB cache Palnik Pioneer 216D ASUS DRW-2014L1T LS Logitech Z-5500
Cooler Master HAF 932
![]()
A co zrobić z resztą plików?
jeśli w mds-ie jest pełna płyta to resztę można wywalić , ciężko powiedzieć jak się tego nie widzi , wypal płytkę rw i sprawdź czy działa , nie wiem tylko czy odczyta płytkę rw , jeśłi nie to musiałbyś jedną poświęcić w razie gdyby nie działało , możesz też wstawić screena z plikami tej gry , będzie na czy oko oprzeć i pomyśleć![]()
Pozdrawiam
![]()
![]()
Muza SB Platinum
Cooler Master HAF 932
![]()
ImageShack - Image Hosting :: problemqv8.png
i
ImageShack - Image Hosting ::
MDS jest mały, waży 4000 kb.
w pierwszym screenie widać plik winrara zakończony .r00 wypakuj z tego pliku do wskazanego katalogu i wypal to co się wypakuje na płytkę , powinno działać , w drugim screenie nie ma obrazka![]()
Pozdrawiam
![]()
![]()
Muza SB Platinum
Cooler Master HAF 932
![]()
Od r30 do r63 - musisz zmienić rozszerzenie , a raczej usunąć końcówkę (Narzędzia -> Opcje folderów -> Widok i odznacz "ukryj rozszerzenia znanych typów plików") , wtedy będziesz miał coś takiego , że po nazwie .r30, będzie jeszcze np. .html - usuwasz tą końcówkę i teraz wszystkie te pliki będą miały jednakową ikonę , wtedy rozpakuj plik r00 - programem HJSplit - i potem zobaczysz efekty.
SZCZĘŚLIWY TATO![]()
Można to zrobić programem folder2iso
I jeszcze 2 screen, poprawiony.
ImageShack - Image Hosting :: problem2so0.png
ten mds wygląda na ponad 3 Gb , po mojemu to obraz pełnej gierki![]()
Pozdrawiam
![]()
![]()
Muza SB Platinum
Cooler Master HAF 932
![]()
Czyli co mam zrobić? Weź mi napisz w pkt, np.
1. Ściąnij program
2. Włącz
itd., bo już mnie cholera bierze :X![]()
Witam.
Ostatnio udało mi się pobrać grę na konsolę PS2, po wypakowaniu 21 partów powstało mi coś takiego: VPX.pl - ffsdfsfsdfs.jpg
Nie wiem za bardzo jak mam to nagrać, czy ktoś mógłby mi udzielić wskazówek?
Próbowałem alcoholem, jednak był jakiś błąd, DvD Decrypterem także, nie wiem może coś źle robiłem jednak w przypadku tego ostatniego progoramu postępowałem zgodnie z instrukcją. Proszę o szybką pomoc. Z góry dziękuję i pozdrawiam![]()
Witam
mam gierkę call of diuty dwie w jednym czy ktoś pomoze mi to opanować jak to wypalić .
Osobno czy razem
lub czy muszę to jakos przerobić jeżeli tak to czym
gierka jest na ps2
to co mam
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)