+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Temat: poziom 3 owiec

Szeregowy daszel ma szanse Avatar daszel

Question poziom 3 owiec

czesc

mam zamiar kupic nagrywarke dvd i interresuje mnie nagrywarka z dobra korekcja bledów i możliwoscia omijania zabezpieczeń na cdrlab pisza ze tylko jedna osiągnela ten poziom ale na cdrfreaks nie moge jej znaleasc?jak nagrywarka spelnia te kryteria na obecna chwile.

Szeregowy adax zero jak zero Avatar adax

Domyślnie

Ponoć Plextor DVDR PX-750A
    POZDRAWIAM

mao
    mao jest nieaktywny
    Szeregowy mao ma szanse

Domyślnie Test

Cytat Napisał adax
    Ponoć Plextor DVDR PX-750A
    Są osoby, które przetestowały tego Plextora? Czy udało wam się bezproblemowo utworzyć kopię bezpieczeństwa? W jakich SD?

Porucznik misiek1928 ma szanse Avatar misiek1928

Domyślnie

Test tego Plexa jest na stronach CDRLab.pl, wszystko w nim jest... i faktycznie omija wszystkie zabezpieczenia opisane w teście. Mam tę sztukę z testu, więc jakbyś chciał coś wiedzieć to pisz. Nie wiem jak z Key2Audio i nowym firmware. Z pierwszą wersją FW zabezpieczenie to nie dało się ominąć, ale to płyty Audio i pierwszy FW Jak znajdę chwilkę, to sprawdzę czy z nowym FW kopiuje K2A.

mao
    mao jest nieaktywny
    Szeregowy mao ma szanse

Domyślnie

Rzeczywiście pisze na stronach, ze udało się odczytać zabezpieczoną płytę, później nagrać. Ale, czy testowałeś płyty zabezpieczone konkretnie w SD v3 ?

Posiadam starego Plexa 12/10/32A, jeszcze CD-RW, nagrałem nim kiedyś raz zabezpieczoną płytę, nie pamiętam już w jakim SD. W każdym razie udało mi się to tylko raz, później już nie mogłem. Próbowałem zaktualizować firmware i nic.
    Kawałek mojej historii po to żeby wypytać czy może akurat trafiłeś na taki "cudowny" egzemplarz Szczerze mówiąc tyko na tej stronie spotkałem się z taką informacją o PX-750. A TY, czy słyszałeś na innych serwisach/od znajomych takie same opinie o PX-750?

Porucznik misiek1928 ma szanse Avatar misiek1928

Domyślnie

Niestety wśród znajomych nikt nie posiada tego napędu... widzę, że pod ręką brak płyty zabezpieczonej SD 3... jeżeli uda mi się pożyczyć od kogoś NFS Most Wanted (o ile mnie pamięć nie myli, to włąsnie tam jest zastosowane SD 3) to sprawdzę czym prędzej
    Chyba że przypadkiem jesteś ze Szczecina i chcesz mi podrzucić taką zabepzieczoną płytę

mao
    mao jest nieaktywny
    Szeregowy mao ma szanse

Domyślnie

Długo się nie odzywałem, ale wyśle Ci dziś na priva link do ftp, na któym zamieszcze obraz. Jest w SD v3 jeśli uda się go nagrać i odczytać, to znaczy, że ten plex pobije wszelkie rekordy

mao
    mao jest nieaktywny
    Szeregowy mao ma szanse

Domyślnie

Kurcze, ten obraz ma jednak jakies bledy. Jakis klapek go zczytal. Jesli moglbys jakos zdobyc tak zabezpieczona plytke i przetestowac ja w swoim napedzie, bylbym bardzo wdzieczny.

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)