Hmmm kurde bez sensu to wszystko jak kupowałem komputer to nagrywarkę wybrałem w oparciu o wasze opinie i nie powiem bym był zadowolony (może to się zmieni) kupiłem NFS carbon chciałem zrobić kopie bo zniszczyć płytke za 120 zł to nie bardzo chce,i nic jak odebrałem komputer miałem zainstalowany nero expres 6.6.0.16 użyłem funkcji kopiuj dvd i jak wkładam do czytnika kopie to wyskakuje komunikat żebym włożył orginalny dysk - do czego mi takie kopiowanie
Później poczytałem o zabezpieczeniach i o programach do kopiowania i nagrywania i ściągnąłem ze strony producenta program alcohol 120,30 dniowy trial 1.9.6 (build 4719) i znów zrobiłem kopie i taki sam komunikat jak w poprzednim przypadku. Jestem zdegustowany (wiem że jestem laikiem) czy nie mógł by ktoś powiedzieć jak taką rzecz zrobić jakim programem (podać numer wersji skąd ją wziął itp itd) Wszystkim tak idealnie wszystko się kopiuje tylko nikt nie napisze konkretów. Zapomniałem napisać że wypalałem na płytach TDK DVD+R 1-16x 4,7Gb i zmieniłem oprogramowanie napędu z 1.06 na 1.29
umie to ktoś skopiować?

LinkBack URL
About LinkBacks
Odpowiedź z Cytatem