+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 22 z 22

Temat: Przegrywanie zabezpieczonych płyt

Szeregowy eddpl zero jak zero

Domyślnie Przegrywanie zabezpieczonych płyt

Witam
    kupiłem sobie ostatnio kilka orginalnych płytek z filmami jednak jedną z nich mój naped zjadł płyta pękła na pół i tylko pozamiatać można było i teraz żeby uchronić resztę mojej kolekcji chcę się was zapytać czy można zabepieczone płyty jakoś przegrać (nie chodzi mi tu o piractwo chce używać kopii do oglądania żeby orginał był bezpieczny ) próbowałem Clone DVD2 ale pisało że płyta zabezpieczona

Porucznik nimal zero jak zero Avatar nimal

Domyślnie

clonedvd nie obchodzi css
    sciagnij sobie z cieci decss (to algorytm, ale jedneczesnie nazwa progsa do jego wykonywania - obchodzenia kodowania css stosowanego na plytach dvd)
    za pomoca tego cusia kopiujesz zawartosc plyty na hdd i potem juz mozesz chulac clonedvd

The Mad One Marius-the-Mad zero jak zero Avatar Marius-the-Mad

Domyślnie

DVD Shrink też potrafi, o ile pamiętam. Wygodna bestia.

Domyślnie

Dzięki Marius-the-Mad, wielkie dzięki

Domyślnie

o kurde ale czy ktos moze mi napisac jak przegrac przez ten program plyte, otworzylem dalem re-author zeby dopasowal rozmiar filmu i dalej nie wiem co robic dalem analys a strasznie wolno idzie (450KB/S).
    Proszę pomóżcie

Porucznik nimal zero jak zero Avatar nimal

Nallesnik
    Gość

Question mam problem

Mam Rome Total War i chce sobie zrobic kopie na wszelki wypadek, zeby nie porysowac oryginalnej plyty, ale gra ma zabezpieczenia takie ze Nero 6.0.6 sobie nie radzi. Pomóżcie czym mam to przegrac.?

Już tylko użytkownik SEBAW zero jak zero Avatar SEBAW

Domyślnie

Do przegrywania zabezpieczonych płyt można użyć Alkoholu lub Clona oraz użyć odpowiednią np. nagrywarkę, która potrafi złamać zabezpieczenie.
    Będziesz również musiał wiedzieć, jakie zabepieczenie posiada ta płytka, aby potem móc je ustawić w programie. Możesz to sprawdzić za pomocą A-Ray Scanner.
    Skrzynia:
    sebawl[małpa]tlen.pl

Mój sprzęt:
    Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |

Moderator asterix ma szanse Avatar asterix

Domyślnie

Cytat Napisał eddpl
    Witam
    kupiłem sobie ostatnio kilka orginalnych płytek z filmami jednak jedną z nich mój naped zjadł płyta pękła na pół i tylko pozamiatać można było i teraz żeby uchronić resztę mojej kolekcji chcę się was zapytać czy można zabepieczone płyty jakoś przegrać (nie chodzi mi tu o piractwo chce używać kopii do oglądania żeby orginał był bezpieczny ) próbowałem Clone DVD2 ale pisało że płyta zabezpieczona
    wypróbuj dvd decrypter do odkodowania zabezpieczeń a następnie dvd shrink do wypalenia 4.7 Gb

Starszy szeregowy czrs1056 ma szanse

Domyślnie

Dla mnie jak THE SETLERS III nie cytało to CDProjekt przysłał nowe gratis
    A jak sie płytka rozsypuje to wyślij in resztki z faktórą i muszą ci przysłać nową,bez zbędnych cerygieli.

Szeregowy miarka1983 ma szanse

Domyślnie

dobra ja tez mialem film orginalny ktory nie dal sie zrzucic na plyte bo byl zabezpieczony a jak juz doszedlem co do czego i go zrzucilem to pojawil sie nowy problem a problem byl taki iz chcac to nagrac przez nero potrzebowal bym wiekszej plyty jak 4,7gb a takowych niema chyba ze dwustronne ale to mi nic nie da wiec pytanie co z tym fantem zrobic zeby wszedl na 4,7GB i oczywiscie zeby byl w formacie dvd

Moderator asterix ma szanse Avatar asterix

Domyślnie

Cytat Napisał miarka1983
    dobra ja tez mialem film orginalny ktory nie dal sie zrzucic na plyte bo byl zabezpieczony a jak juz doszedlem co do czego i go zrzucilem to pojawil sie nowy problem a problem byl taki iz chcac to nagrac przez nero potrzebowal bym wiekszej plyty jak 4,7gb a takowych niema chyba ze dwustronne ale to mi nic nie da wiec pytanie co z tym fantem zrobic zeby wszedl na 4,7GB i oczywiscie zeby byl w formacie dvd
    shrink dvd i wszystko jasne
    Pozdrawiam

Asus Sabertooth 990FX AMD Phenom II X2 555 BE @ 3.8GHz + Thermaltake liquid cooling DDR3 8GB 1600MHz Corsair Venegeance CL9 Radeon Sapphire HD 5830 PCI-E Muza SB Platinum HDD Samsung 1TB Hitachi 1,5TB 64MB cache Palnik Pioneer 216D ASUS DRW-2014L1T LS Logitech Z-5500 Cooler Master HAF 932 Elektrownia Corsair 750W Płaskownik LCD Benq G2222HDL Led Sys. XP HE SP3

Domyślnie

Cytat Napisał asterix
    no stary mam programik i troche z nim kombinuje ale moze mnie wprowadzisz jak mam teraz nagrac to na plyte albo najlepiej powiedz jak wszystko od podstaw zrobic bylbym bardzo wdzieczny albo odezwij sie na gg 7412790

Domyślnie

Cytat Napisał asterix
    mam jeszcze jedno pytanko gdzie mozna sciagnac spolszczenie do dvd shrink?

Marcin147963582
    Gość

Domyślnie

Kupilem orginalny film ichcialbym zrobic jego kopje oczywiscie dla wlasnego uzytku,probowalem przegrac go roznymi programami ale za kazdym razem wyswietlalo sie ze plyta jest zabezpieczona,natomiast gy uzylem DVD shrinka to wyswietlil sie napis Invalide structure DVD,prosze powiedzcie jak go mam przegrac

Starszy szeregowy czrs1056 ma szanse

Domyślnie Odkodowanie DVD

Cytat Napisał Marcin147963582
    Kupilem orginalny film ichcialbym zrobic jego kopje oczywiscie dla wlasnego uzytku,probowalem przegrac go roznymi programami ale za kazdym razem wyswietlalo sie ze plyta jest zabezpieczona,natomiast gy uzylem DVD shrinka to wyswietlil sie napis Invalide structure DVD,prosze powiedzcie jak go mam przegrac
    Są takie programy jak :1).SetupAnyDVD5831,2).uiso7_me UltraISO SetupEZB Systems,Inc.;
    3).ultra_dvdburner Ultra MPEG to DVD Burner Setup Aone Software.Spróbuj Znaleźć je w necie i zassać i kombinuj może są już nowe wersje.Moje wersje są po rocznej przerwie.
    Więc google.pl i lukaj aż zawrót głowy dostaniesz od programów odkoduwujących DVD.

Szeregowy Errol ma szanse Avatar Errol

Domyślnie

DVD Decrypter 3.5.4.0

Jak dla mnie banalny program. Kopiuje prawie wszystko, a jeszcze więcej nagrywa ;P

srs
    Gość

Domyślnie

eddpl --> mam to samo pytanie
    Errol --> a gdzie można znaleść ten program

Ostatnio edytowane przez srs ; 24.Apr.2007 o 22:04 Powód: PS:

V.I.P. twardy77 ma szanse Avatar twardy77

Domyślnie

eddpl ma takie pytanie czy ten naped jeszcze dziala po tej rozsypce

Szeregowy Errol ma szanse Avatar Errol

Domyślnie

Cytat Napisał srs
    Errol --> a gdzie można znaleść ten program

Toż podałem link
    Klikasz na nazwe DVD.., >> po wyskoczeniu okienka>> zapisz jako.

Szeregowy Powdell ma szanse

Domyślnie

DVDShrink w wersji pl znalazłem w pobieralnia.pl

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)