Siema mam problem sciagnełem gre z netu i była w winwraze spakowana to rozpakowałem i pojawiło sie duzo plików ale nie obraz to zuciłem to na nero i wypal danne i nic wkladam do konsoli i the dics no foud cos takiego. co robię zle pomocy
Siema mam problem sciagnełem gre z netu i była w winwraze spakowana to rozpakowałem i pojawiło sie duzo plików ale nie obraz to zuciłem to na nero i wypal danne i nic wkladam do konsoli i the dics no foud cos takiego. co robię zle pomocy
plikow jakich? podaj nazwy z rozszezeniami, niekoniecznie wszystkie ale pare bo tak trudno stwierdzic co sciagnoles i co moze byc przyczyna.
pozdro
mam folder z Data IRX BIN i bez folderu SYSTEM więc nagrywam to wszystko na DVD i jak wkładam do PS2 to pisze "Can not read disc" czy jaoś tak więc jak mam to zrobić? ;<
najlepiej kupić oryginałai nie będzie kłopotów
Pozdrawiam
Asus Sabertooth 990FXAMD Phenom II X2 555 BE @ 3.8GHz
+ Thermaltake liquid cooling
![]()
DDR3 8GB 1600MHz Corsair Venegeance CL9
Radeon Sapphire HD 5830 PCI-E
![]()
Muza SB Platinum
HDD Samsung 1TB Hitachi 1,5TB 64MB cache Palnik Pioneer 216D ASUS DRW-2014L1T LS Logitech Z-5500
Cooler Master HAF 932
![]()
Elektrownia Corsair 750W Płaskownik LCD Benq G2222HDL Led Sys. XP HE SP3
jesli ktos wie to prosze o pomoc
z tego co wiem to clone uzywa rozszezenia CCD CUE i BIN alcoholem tez mozna odczytac plik BIN sprubuj odtworzyc przez wirtualny naped to, i zobacz czy zadziala
i zobacz jaki jest system plikow na plycie, musi byc CDFS
kurde niewiem dokładie ale tak byscie wiedzieli o co chodzi to jak włoże płyte z inna gra na ps 2 otwieram ja i pokazują mi sie takie same pliki jakie ja mam do nagrania ale mi po nagraniu one nieziałaja czemu?
bo sie źle spiraciło , ot i tyle
Pozdrawiam
Asus Sabertooth 990FXAMD Phenom II X2 555 BE @ 3.8GHz
+ Thermaltake liquid cooling
![]()
DDR3 8GB 1600MHz Corsair Venegeance CL9
Radeon Sapphire HD 5830 PCI-E
![]()
Muza SB Platinum
HDD Samsung 1TB Hitachi 1,5TB 64MB cache Palnik Pioneer 216D ASUS DRW-2014L1T LS Logitech Z-5500
Cooler Master HAF 932
![]()
Elektrownia Corsair 750W Płaskownik LCD Benq G2222HDL Led Sys. XP HE SP3
pomocy pomocy
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)