witam otoz nabylem gre ktora skadala sie z 35 linkow no po rozpakowaniu zrobilo sie 14 plikow iso no i niemam pojecia czym to zgrac prosze o pomoc
witam otoz nabylem gre ktora skadala sie z 35 linkow no po rozpakowaniu zrobilo sie 14 plikow iso no i niemam pojecia czym to zgrac prosze o pomoc
Jak możesz podpowiedzieć - jaki rozmiar (MB) . Dziwi mnie , że to czternaście (?) obrazów płyt (.iso).
Iso- jest to obraz płyty i możesz to zgrać za pomocą chociażby NERO -> w zakładce "Nagraj obraz na dysk" i w następnym okienku wskazujesz plik iso, który zamierzasz nagrać.
Tylko jak wcześniej wspomniałem podaj rozmiar ,i może więcej szczegółów bo to troszkę dziwne.
P * O * Z * D * R * A * W * I * A * M
SZCZĘŚLIWY TATO![]()
Piszę poprawnie - FULL POLISH.
3,5gb probowalem nero itp. no i ze nie ten plik ale w sumie poweriso zrobilem no i wyszedl 1 plik iso ale jak go zamontuje to spowrotem w nim te pliki sie otwieraja
poczekaj powoli,powoli, opisz poszczególne operacje, ale czytelnie, żeby połapać się było można, a problem na pewno się rozwiąże.
SZCZĘŚLIWY TATO![]()
nabylem 35 plikow DVD-RiTUEL rozpakowalem rarem zrobil sie folder z 15 plikami rar no i w kazdym z tych plikow jest po pliku iso ktorych nie moge wypakowac bo inform.ze najpierw podac wczesniejszy czyli (1 to 0) ani nagrac obrazu bo nie obsluguje danego pliku
Więc zrób tak :
- jeśli masz w jednym folderze te 15-ście plików .rar - to rozpakuj pierwszy (najczęściej oznaczony nazwą ".part01.rar" (musisz tylko pamiętać aby archiwa były ze sobą razem inaczej nie połączy Ci wszystkich partów);
- po rozpakowaniu otrzymasz jeden plik .iso , wtedy
- przetestuj w wirtualnym napędzie (np.Daemon Tools), jeśli wszystko okej - nagrywasz obraz wspomnianym NERO.
=========================
Jest jeszcze druga opcja, ponieważ możesz mieć archiwa , które zostały podzielone programem HjSplit - więc musisz sobie pobrać ten programik i połączyć wszystkie części :
-klikasz przycisk JOIN
-INPUT : wskazujesz tutaj archiwum oznaczone jako pierwsza część (.rar.001)
-OUTPUT : miejsce docelowe.
SZCZĘŚLIWY TATO![]()
te pliki nie sa p[opartowane bo jak chcialem wypakowac to wyskoczylo ze musze miec 15 part ale tu czeski film a co do HjSplit to niewidzi tych plikow
Możesz mi wytłumaczyć, jak się nabywa grę w postaci linków i/lub plików. Bo jeśli to piractwo, to dziękujemy za uwagę.
Pisz proszę staranniej, bo tego czytać się nie da.
No to jak pisze "ze musze miec 15 part" to musisz mieć 15 part.
A tak poza tym jeśli źle pobrałeś , ilość partów się nie zgadza, lub ich rozmiar , możliwości jest tysiąc, musisz się przyjrzeć dokładnie:
nazwa pliku,
rozmiar pliku,
rozszerzenie ( musi być albo *part.1.rar etc., lub *rar.001 etc.).
SZCZĘŚLIWY TATO![]()
dzieki wszystkim za pomoc wkorzylem sie i wykasowalem apropo piractwa boj sie boga kolego oco mnie ty osadzasz
No cóż, ale nie wytłumaczyłeś. Teraz dopiero Cię posądzam. Wcześniej nie, wcześniej pytałem.
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)