+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Temat: [ps2]pal :/

Szeregowy HaKen ma szanse

Angry [ps2]pal :/

Witam.
    Dziś dostałem od kolegi z USA gierkę (Smackdown vs Raw 2009) i jest ona w formacie PAL (czaro-biały obraz)! W grze oczywiście nie da się zmienić na NTSC :/, więc czytałem na innych forach, że można to przez programik komputerowy zrobić, lecz niestety. Gra jest oryginalna i gdybym musiał przegrywać to byłby już pirat, na dodatek ten programik pokazuje mi błąd[wszystko zrobiłem jak w instrukcji: zrobiłem format iso itp. (http://konsole.cdrinfo.pl/artykuly/P...pal/index.php]).

Nie wiem co już zrobić :/. Napewno ktoś z tego forum jest choć troche pomocny. Więc bardzo proszę o pomoc.

Z góry bardzo dziękuję.
    HaKen.

Starszy chorąży BOOTanick ma szanse Avatar BOOTanick

Domyślnie

zaraz zaraz a czy przypadkiem Twój plejston nie działa w palu? a gra skoro z USA to raczej NTSC i nie jestem pewien czy nie można by skorzystać z konwertera sygnału ...wiem ze było coś takiego na PS1 ale czy na 2 jest nie mam pojęcia
    Dziewczyny są gorące jak pachy stoczniowca

posiadam: SAMSUNG Super Writemaster SH-S202N LS, DVD-ROM No Name x16, MATSHITA DB-RE UJ-220

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia