witam , założyłem ten wątek z powodu zawiedzenia jakie mnie spotkało po zakończeniu gry CoDMW2 , pożyczyłem grę od znajomego aby sprawdzić czy warta jest zakupu (140 zeta piechotą nie chodzi ) zainstalowałem i zaczynam rozgrywke , na początek wziąłem trening aby sprawdzić czy czegoś nowego nie wsadzili, to był chyba mój błąd , chyba wypadłem w tym trening kiepsko bo po zakończeniu miałem wybór trudności i nie mogłem wybrać niczego poza uczniakiem
, trochę mnie to zdziwiło ale trudno się mówi , myślałem że przetestuję i może w późniejszej rozgrywce coś się da zmienić , grałem cztery dni po południu po godzince , wczoraj opadła mi szczęka kiedy gra się nagle skończyła , porażka , nawet się nie rozkręciłem a tu koniec
, klimat ok i grafika nie najgorsza ale długość do bani , na najniższym poziomie uczniaka kilka razy mnie utłukli ale po wznowieniu nie było problemu rozegrać to w inny sposób bo wszystko się powtarza w każdym calu , uważam że gra jest zbyt mocno przereklamowana jeśli chodzi o rozgrywkę , nie wiem jak w opcji MP bo nie gram w sieci ale może jest lepiej , jestem ciekaw jakie są Wasze opinie jeśli już graliście w CoDMW2
![]()

LinkBack URL
About LinkBacks
Odpowiedź z Cytatem