O ile sie niemyle to amazonka jest łuczniczką, a zapomiałeś o czarodziejce.Napisał cana
Edit:
Ale Krzysztof niema jeszcze 18 lat. Dopiero w grudniu będzie miał ;D
O ile sie niemyle to amazonka jest łuczniczką, a zapomiałeś o czarodziejce.Napisał cana
Edit:
Ale Krzysztof niema jeszcze 18 lat. Dopiero w grudniu będzie miał ;D
Ostatnio edytowane przez GacekSSJ4 ; 13.Apr.2005 o 22:18
a pamiętasz jedynkę? to do diablo 1 się odnosiło, dwójka to już faktycznie amazonka z bronią drzewcową i zabójczyni z pazurkami, czarodziejka odpada bo nędzna w walce w zwarciu więc celowo pominięta (nie lubię magów)
|||^ Lenistwo jest drogą do świętości ^|||
|||||^^^ a bluźnierstwo do raju ^^^|||||
|LTR48246k|DVR111|IHAS322|MSI R6950TF3|
||A890FX|P2|T260|ADATA 8G|A2|FSP 650||
Diablo II spoko gra siekałem miesiącami najlepiej sie grało Nekromantą co nie Gacekssj4a diablo I mialem po angielsku wnerwnilo mnie bo nie mozna bylo biegac . Chyba
![]()
a Ksiąze nie zapomnij kto ci pomógl zamówic tą karte do World of Warcraft. opis na gg ddo 1 grudnia pamiętaj
![]()
Sorry cana, ale pierwszego kompa dostałem 2 miechy przed premierą DII, w 2 grałem sporo. potem jak jedynke zacząlem to niemogłem grać z kilku powodów:
M.in:
1) Brak biegania
2) Potwory sie nieodnawiały ( więc doszedłem tylko do rzek z lawą i dalej byli za silni bo sie niemogłem ładować jak chciałem)
Ale moim marzeniem było przejście D1, ale te 2 minusy mi przeszkodziły
Let the sun shine upon Horadrims ;D
No Dobra to może teraz mi podacie jakies fajne tytuły RPG przez Neta (MMRPG)![]()
Niemogłeś napisać tego odrazuPozatym to są MMORPG
![]()
no dobra może tak : Czy są pirackie serwery do gry " The Matrix Online " jeśl tak to skąd mozna sciagnąć gre![]()
ad1 - nie mam pojecia
ad2 - oczywiscie ze sklepu
Proponuje Ci Raganarok jesli chodzi o MMorpg jak Ci sie juz znudzi se nabijesz wszelkie dostepne postacie na maxa to sie odezwij
A tu masz namiara z serwami wybierz se którys i graj -życze VERY FUN
http://www.gamesites200.com/ragnarok/index.shtml
powodzenia
Ragnaroka już przerobił ;P Ja zreszra mozna powiedziec że też![]()
z zagrajcie sobie w lineage 2 a nie w takie gówna
Lineage 2 Angelosgorąca polecam
![]()
Ja grałem, i nie polecam. Bez rewelacji. Po prostu nie warto.
hmmmm, ja bym ci polecił WarcraftaSpellforce (z dodatkiem bo jest zarąbisty
)
no i tyle... a jak lubisz gry typu point & click to polecam: Machinarium
Polecam Gothic 1 i 2,Baldur's Gate 1 i 2,Risen,Neverwinter,Age of Conan
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)