Mam progblem bo nie wiem jaką gre RPG mam śćiągnąć . Potrzebuje jakiejś pożądnej i Super Swietnej.Prosze o Pomoc Hellp Me
![]()
Mam progblem bo nie wiem jaką gre RPG mam śćiągnąć . Potrzebuje jakiejś pożądnej i Super Swietnej.Prosze o Pomoc Hellp Me
![]()
Sensei, nie wygłupiał byś sie
Dałem ci NWN więc graj i siedź cicho ;D
Ksiąze po co mi NWN jak nie chcesz ze mną grać na sieciSadnes and sorow, czy cos w tym stylu
![]()
Po pierwsze niekłóc sie ze mną na forum bo tak niemożna, tylko zaśmiecasz ;P
Edit: hehe. myślełem że da sie posty kasować ;(
Panowie: jak chcecie sobie pogadac, to na priv...
Ponawiam Sprawe Fajnej gry RPG Z nowych RPG Bo normalnie bzika dostane jak w coś niepogram pomocy ludzie![]()
![]()
wlacz sobie baldurs gate 1, potem dodatek, potem czesc 2 i potem dodatek
jak za rok, poltora skonczysz to zapytaj ponownie![]()
@Nimal, sorki ale baldury są krótkie*
w tej dyscyplinie to niekwestionowanymi liderami są morrowind z dodatkami i jego poprzednicy
a co mogę polecić z rpg?, niezobowiązujace diablowate rpg to Sacred, Divine divinity, ( beyond jest kiepskie), Ghotic, Revenant
"głównonurtowe" rpg to Wrota Baldura 1 i 2 z dodatkami, Icewind Dale 1 i 2 z dodatkami , NWN (obowiązkowy ostatni dodatek bo jest boski ), Planescape, DeusEx1, Fallout 1 i 2 + taktyczny bo tez fajny, Morrowind z dodatkami, Świątynia pierwotnegoi zła
* krótkie to znaczy grania tylko na okolicę miesiąca w postawek
|||^ Lenistwo jest drogą do świętości ^|||
|||||^^^ a bluźnierstwo do raju ^^^|||||
|LTR48246k|DVR111|IHAS322|MSI R6950TF3|
||A890FX|P2|T260|ADATA 8G|A2|FSP 650||
cana - wlasnie mala prosba
intensywnie poszukuje kopii sagi icewind dale (1, 2, dodatki)
masz moze?
Kochany Mistrz krzysztof w każdą z tych gier grał oprócz Baldura i divine. A morrowinda właśnie ściąga.
A ja tam wole MMORPG. Coś z tego możecie polecićTylko żeby nieoficjalne servery niebyły tak skopane jak do WoW'a. Na oryginalnych Jest bosko, ale na nieoficjalnych o wiele gorzej.
Edit:
Ja mam Icewind Dale II.![]()
Ostatnio edytowane przez GacekSSJ4 ; 21.Dec.2009 o 15:08
niechaj Kochany Mistrz krzysztof miast ssać poszuka wydania cdprojektu (sam morek kosztuje teraz ponizej 20zł i IMO duzym grzechem i nietaktem jest sciąganie go zamiast kupienia za te pieniądze bo gra jest tego warta) np w www.wirtus.pl
@Nimal, mam i 1kę z HoW i 2kę a last time widziałem 1dynkę icka z secem andersenaza niecałe 8 złotych a icka2 za 10 złotych
w podanym wyżej sklepie
BTW za te rpgi cdprojekt zyskał we mnie fana (za pomysł upGRAde też zresztą)
co prawda nie w podanych przez Ciebie cenach, ale to i tak cud - jest to wogulea kilka razy patrzylem w roznych skelpach (typu empik, mm...) i nie bylo
no to teraz mam zgryza...
dzieki za namiary na sklep - jak nie znajde to wiem gdzie jest![]()
@Nimal, a własnie że w _tych_ cenach
zrób zakupy za minimum 30 złociszy i zrobią się takie jak napisałem (wiem bo właśnie czekam na nastepną kopie icka2 (pierwszego pożyczyłem i nie wrócił) a kupiłem w tej cenie go jako dodatek do paru innych zakupów w tym sklepie) a za tyle to nie kalkuluje sie tego palić bo kopia nie ma przydatnego poradnika i ładnego opakowania
jak by co to emalie znasz
faktjak wlozylem do koszyka obie czesci IWD to zaproponowal mi kupno ich dalej taniej
ale skelp wart uwagi - dzieki za namiar, moze sie zdecyduje
![]()
z takich swierzutkich to mamy smaka na ES4 Oblivion
a serio to tak niezobowiązujaco czekam na Dungeon Siege II które moze mi osłodzi czas oczekiwania na ES4 i nadal mam nadzieję że wreszcie wyjdzie Fallout3
@Nimal, do zestawu dodają teraz Hopkins FBI![]()
dungeon siege - to bylo cosod kompa nie wstawalem az przelazlem calosc
gra prosta jak drut, zero wielowatkowosci, pieniedzy mialem tyle ze nie moglem ich nosic (gra nie przewidziala takiej fortuny - zostawialem za soba kupki zlota
) ale wciagala...
wiesz mam pewne zaszłosci i zaległosci nie tylko towarzyskieza powodu grania w morrowinda z dodatkami (na samego morka to mi z zyciorysu wyrwało z pół roku
a wyspe znałem jak własną kieszeń
) i w mniejszym stopniu NWN (jedna osoba do dziś mi pewnie tego zaślepienia tamrielowego nie wybaczyła, ale to na szczeście? już nie jest mój problem
) i jakoś tak w ds1 nie grałem
choć nie jestem wielkim fanem diablowatych więc i może nie mam czego żałować, ale może ds2 będzie wart kasy i czasu nie tak jak beyond divinity który jest cienki jak kloaka węża i okraszony denerwującymi bugami uniemozliwiającymi normalną grę .
chyab kazdy z nas musial opuscic jakas tytul by przejsc innyw DS1 gralem pracujac w pewnej sieci komorkowej jako konsultant biznesowy
ale jazda - np 36h przed kompem, samochod i do klinetow... szkolenia... klienci... i do kompa
nie wiem jak to przezylem
z rpg z bugami to wspominam Dispel - mial kilka krytycznych (chyba 3) uniemozliwiajacych zakonczenie gry - grales do bledu i czekales na patchachyba nie znam drugiej osoby oprocz mnie ktora by przeszla to w calosci, za to ja przelazlem z 10 razy - pod koniec mialem taka wprawde ze dawalem rade w kilka godzin (a ponoc rozrywka miala starczac na miesiace...) a wroga ostatecznego (btw: byl nim papiez...) trzepnolem jednym strzalem... ale to juz bylo przegiecie - i to bez zadnych chetow itp
![]()
spoko, pamietam jak walczyme z opronym softem w wypadku heroes4 (skonczyłem co było na płycie zanim pojawił się patch) czy też w dx1 (w którym problemy wystepowały _tylko_ w pierwszym akcie ale na tyle ich było że na jakieś 80 save zrobionych w grze jakieś (gra liczyła save) około 50-60 przypadło na niego )
BTW z polecającego rpg topica zrobił się wspominkowy
BTW2 a ultimy, zdrada w krondorze?to były czasy
Jak wspomnikowy to wspomnikowy. Nic niezastąpi nieprzespanych nocy przed Diablo II.![]()
Diablo II - taktrzy razy przeszedlem, 3x barbarzynca z wielkim toporem
Cana - dx czyli DeusEx? mial bledy? albo mialem pozniejsza, poprawiona wersje (ang, na pewne nie patchowel, nie mialem jeszcze wtedy netu w domu) albo... nie zauwazylem bledowjedna z najlepszych gier wszechczasow imho
![]()
Deu(sEX) to nie dla mnie, grałem owszem ale calego nieprzeszedłem, a diablo każdą postacia przeszedlem. Co prawda nie na 99lvl bo najlepsza miała 59lvl ale zawsze 7 razy(może jeszcze raz przejde
ale to dopiero za 2 miechy bo właśnie mi pre-paid przyszedł do World of Warcraft
)
jak diablo to tylko panienkami1 to łuczniczka, a dwójka to amazonka i zabójczyni (ah te pazurki i zestawy) a co do dx1 to niestety u mnie w pierwszym akcie zachowywała się karygodnie (póżniej pomógł patch dla grafik nvidia bo to przeciez gra na silniku unreala), lecz nie przeszkodziło mo to w zabawie na najwyższym poziomie trudności ( alles niżej to tylko trening a nie gra)
a kumkacie taka pozycje jak Rezerwowe Psy? polska giera o wysokiej dawce humoru ktory nie kazdemu odpowiada (zero swietosci) oparta na jagger alliance, pulp fiction, filmach pasikowskiego i stuacji politycznej lat 90tych w polsce
pierwsza edycja byla sprzedawana w skrzynkach po amonicji(tzn stylizowanych oczywiscie), ja sie zalapalem na dodruk w serii extra gra czy jakos tak... wtdey pierwszy raz zobaczylem ludzka glupote - to byly czasy jak czytsa plyta kosztowala ponad 3pln, gra jest na dwoch nosnikach, orginal kosztowal 10pln (z dodruku sprzedawany w arsenalach) a wiara ssala to tygodniami (nie bylo jeszcze tak szybkich laczy pare lat temu jak teraz sa w domach)...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)