Potrzebuje kody do gierki The Suffering na PC, czyli na życie, amonicję, itd.
Szukam przez pół godziny i nic nie mogę znaleźć.
Potrzebuje kody do gierki The Suffering na PC, czyli na życie, amonicję, itd.
Szukam przez pół godziny i nic nie mogę znaleźć.
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |
Jakoś sobie radzę z przechodzeniem, ale napotkałem na mały problem. Otóż znajduje się w pomieszczenie, gdzie należy zakręcić kurki od zielonego gazu, nasunać skrzynię na kratki, rozwalić mocowania od sznurów, zamknać piec, ale gdy to wszystko wykonam to pozostawiają mi dwie kratki, z których uwalnia się zielony gaz oraz pojawia się postać, która mnie zabija. Pozostaje mi jedna kratka koło pieca, a druga za piecem, a dokładnie za rurami. Może mi ktoś powiedzieć, jak należy to przejść?
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |
Napisze krótką podpowiedz odnośnie jednego poziomu.
Gdy znajdujesz się w planszy, na której jest latarnia, jaskinia itd. to aby przejść przez bramę (którą otwiera "elektryczny" człowiek), to musisz wejść na latarnię i ją uruchomić poprzez rozstrzelenie ręki potwora w zębatkach, a następnie zakręcenie korbom. Gdy to wykonasz to udajesz się do rozsuwanej bramy, gdzie pojawi się człowiek i otworzy Ci drzwi.
Zdecydowałem się to napisać, bo z kolegą mieliśmy te same problemy i zbyt dużo czasu na to straciliśmy.
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
- > poradnik http://www.gry-online.pl/s024.asp?ID=302
- > pomocniki w grze w zalaczniku
Te trainery mi nie chodzą, albo coś źle wykonuje...
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
Udało mi się wreście zakończyć gierkę bez użycia kodów!
Co do poradnika, to znalazłem darmówkę na tej stronie http://www.zalogag.pl/xarticle.php/6...Suffering.html
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
Hej stary to jakis kicz. Dlaczego? Poniewaz ten trainer zawiera wirusa wiec wyrzuc to gowno i nie rozsylaj go:/
Mam nadzieje ze ktos z was ma jakies kody do suffering i przese mi razem z jakims trainerem na maila musi88@o2.pl Kody go gry na PC. Pozdrawiam wszystkich!
nie mam zamiaru prawic moralow jak dzialaja skanery av i jak niektore nadgorliwe aplikacje reaguja na obecnosc specyficznych kodow programow - nie chcesz nie uzywaj.
pliki zostaly pobrane z gamecopyworld.com ( strona badz co badz znana - no chyba ze kit jest wciskany tysiacom ludzi dziennie pobierajacych z tej strony ? ) - i zamieszczone bezposrednio tutaj.
Jeszcze kwestia nie dzialania trainerow - wazne jest zeby trainer byl dobrany do wersji gry, inaczej moze niedzialac.
Pozatym od tego jak cos nie dziala sa pliki readme.
Aha - zawsze mozna skorzystac z trainerow i innych dodatkow zamieszczanych na platnych serverach ( gry online ), jednak oni serwuja te same pliki ... nie wnikam, portale musza sie z czegos utrzymywac.
PS: z samej ciekawosci sciagnalem te pliki na dysk i przepuscilem przez Pccilin Online
Virus Scan No virus detected
Results:
We have detected 0 infected file(s) with 0 virus(es) on your computer. Only 0 out of 0 infected files are displayed.
Trojan/Worm Check No worm/Trojan horse detected
Results:
We have detected 0 Trojan horse program(s) and worm(s) on your computer. Only 0 out of 0 Trojan horse programs and worms are displayed.
BitDefender
Results
Identified Viruses 0
Infected Files 0
Suspect Files 0
Warnings 0
Disinfected 0
Deleted Files 0
Ostatnio edytowane przez Laser ; 12.Dec.2005 o 16:23
@laser
nie nerwujsia
wirki byly sa i beda.a ze ludzie wierzą programom a nie zdrowemu rozsądkowi to calkiem inna bajka
"Whether we are based on carbon or on silicon makes no fundamental
difference. We should all be treated with appropriate respect."
Sir A C. Clarke
Może jestem głupi, ale za cholere niepotrafie zrozumieć jak mozna grać na kody albo trainery... toż to całą gre psuje...
@Musi88 To wyłącz herustykeja kiedyś download accelerator plus mialem i herustyka caly czas wirusa w nim widziała
![]()
no dobra gram bez kodow chociaz uwazam ze akurat do tej gierki przydalyby sie czasem bo mozna sie ostro zabawic przez dluzszy czas z kodami zabijajac i...Nie wazne! Teraz mam pytanie jestem w miejscu gry gdzie zrzucam z z jakiegos murka na ziemie jakies pudla i wybuchaja na dole butle z gazem. zchodze na dol i pojawia mi sie boisko do gry w baseball i teraz pelno kolesi chce mnie zamordowac i po srodku tego boiska znajduje sie dol z ktorego bije swiatlo i z niego wyskakuja te stwory! Co mam zrobic bo zadne drzwi nie sa otwarte i nie mam gdzie uciec a zabijam ich i zabijam i konca nie widac az mi sie amunicja konczy i zycie :/ Niech ktos mo poradzi
Pozdrawiam wszystkich!
EDIT SEBAW Połączyłem posty
Heh sorki za bledy ortograficzeww odpowiedzi
Ostatnio edytowane przez SEBAW ; 20.Dec.2005 o 17:57
Hmmm To zależy.
Z sufferinga pamietam tylko 1 moment na boisku co wyskakują potwory. ale tam jest gdzies karabin maszynowy i sie mozna wyżyć![]()
.
Natomiast jesli to Ties that Bind to niemam pojęcia bo niegrałem![]()
Witam
ludzie jak przejsc tego ostatniego goscia , bo sie mecze i za cholere niewiem oco biega ! pomocy
Musisz naładować pasek od bestii, poczym zamieniasz się w nią i zabijasz tego gościa co chodzi po ruinach i czasami zamienia się w bestię. Musisz parę razy zmieniać się w bestię i go zabijać, a przejdziesz ten poziom.
Nie strzelaj w tego dużego 'węża', bo to nic nie da.
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
witam
dzieki za szybka odpowiedz Ale jak naladowac ten pasek bo bardzo powoli sie laduje?
pozdrawiam
Wąż "tworzy" potwory, które tworzą swoje potwory - i ty musisz je zabijać, a naładuje Ci się pasek bestii. Potem zamieniasz się w bestię i rozwalasz tego gościa. Parę razy musisz tak robić, a przejdziesz.
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
Witam
ok wszystko juz jasne jednak najgorsze sa te co ogniem wala
dzieki i pozdrawiam
Napisał SEBAW
ODPOWIEDZ:
na życie : łap XOBIBIUM I NACISKAJ NA TAB![]()
![]()
Napisał musi88
ODPOWIEDZ : zabijaj slayer'ów ich aż będziesz miał pełny zielony wskaźnik i wejdz na góre po drabinie i odszukaj nie użytego reflektora i skieruj go na dziure z której wyłażą slayer'erzy i i naciskaj "TAB" aż będziesz miał pełne życie i zejdz na dół naciśnij "c" i zabij marksman'ówi i tyle.
Ostatnio edytowane przez DJ RAFI ; 11.Jul.2007 o 13:07
jestem w 9 levelu
--------------------------------------------------------------------------
moment z inwazją slyerów jak to przejść
Czasami to nie jest level w kinie? Oczywiście chodzi o The Suffering 2.Napisał DJ RAFI
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
to the suffering i nie jest w kinie ten level to obliven reganed
czy jakoś tam
prosze o pomoc w misji z gazem tam gdzie tymi skrzynkami trzeba bylo zakryc te dziury z gosciem z gazem co mnie atakowal i byl tam tez ten komin ktury trzeba bylo zamknac ale niewiem co zrobic pomocy zostaly mi dwie dziury tak jak opisal admin
pomuz mi z tym bo niewiem jak to zrobicNapisał SEBAW
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)