+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 25 z 30

Temat: The Suffering

Już tylko użytkownik SEBAW zero jak zero Avatar SEBAW

Domyślnie The Suffering

Potrzebuje kody do gierki The Suffering na PC, czyli na życie, amonicję, itd.
    Szukam przez pół godziny i nic nie mogę znaleźć.
    Skrzynia:
    sebawl[małpa]tlen.pl

Mój sprzęt:
    Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |

Domyślnie

Jakoś sobie radzę z przechodzeniem, ale napotkałem na mały problem. Otóż znajduje się w pomieszczenie, gdzie należy zakręcić kurki od zielonego gazu, nasunać skrzynię na kratki, rozwalić mocowania od sznurów, zamknać piec, ale gdy to wszystko wykonam to pozostawiają mi dwie kratki, z których uwalnia się zielony gaz oraz pojawia się postać, która mnie zabija. Pozostaje mi jedna kratka koło pieca, a druga za piecem, a dokładnie za rurami. Może mi ktoś powiedzieć, jak należy to przejść?
    Skrzynia:
    sebawl[małpa]tlen.pl

Mój sprzęt:
    Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |

Domyślnie

Napisze krótką podpowiedz odnośnie jednego poziomu.
    Gdy znajdujesz się w planszy, na której jest latarnia, jaskinia itd. to aby przejść przez bramę (którą otwiera "elektryczny" człowiek), to musisz wejść na latarnię i ją uruchomić poprzez rozstrzelenie ręki potwora w zębatkach, a następnie zakręcenie korbom. Gdy to wykonasz to udajesz się do rozsuwanej bramy, gdzie pojawi się człowiek i otworzy Ci drzwi.
    Zdecydowałem się to napisać, bo z kolegą mieliśmy te same problemy i zbyt dużo czasu na to straciliśmy.
    Skrzynia:
    sebawl[małpa]tlen.pl

Mój sprzęt:

Laser
    Gość

Domyślnie

- > poradnik http://www.gry-online.pl/s024.asp?ID=302
    - > pomocniki w grze w zalaczniku
    Attached Files

Domyślnie

Te trainery mi nie chodzą, albo coś źle wykonuje...
    Skrzynia:
    sebawl[małpa]tlen.pl

Mój sprzęt:

Domyślnie

Udało mi się wreście zakończyć gierkę bez użycia kodów!
    Co do poradnika, to znalazłem darmówkę na tej stronie http://www.zalogag.pl/xarticle.php/6...Suffering.html
    Skrzynia:
    sebawl[małpa]tlen.pl

Mój sprzęt:

Szeregowy musi88 ma szanse

Domyślnie

Hej stary to jakis kicz. Dlaczego? Poniewaz ten trainer zawiera wirusa wiec wyrzuc to gowno i nie rozsylaj go :/

Domyślnie

Mam nadzieje ze ktos z was ma jakies kody do suffering i przese mi razem z jakims trainerem na maila musi88@o2.pl Kody go gry na PC. Pozdrawiam wszystkich!

Laser
    Gość

Domyślnie

nie mam zamiaru prawic moralow jak dzialaja skanery av i jak niektore nadgorliwe aplikacje reaguja na obecnosc specyficznych kodow programow - nie chcesz nie uzywaj.

pliki zostaly pobrane z gamecopyworld.com ( strona badz co badz znana - no chyba ze kit jest wciskany tysiacom ludzi dziennie pobierajacych z tej strony ? ) - i zamieszczone bezposrednio tutaj.

Jeszcze kwestia nie dzialania trainerow - wazne jest zeby trainer byl dobrany do wersji gry, inaczej moze niedzialac.

Pozatym od tego jak cos nie dziala sa pliki readme.

Aha - zawsze mozna skorzystac z trainerow i innych dodatkow zamieszczanych na platnych serverach ( gry online ), jednak oni serwuja te same pliki ... nie wnikam, portale musza sie z czegos utrzymywac.

PS: z samej ciekawosci sciagnalem te pliki na dysk i przepuscilem przez Pccilin Online

Virus Scan No virus detected
    Results:
    We have detected 0 infected file(s) with 0 virus(es) on your computer. Only 0 out of 0 infected files are displayed.

Trojan/Worm Check No worm/Trojan horse detected
    Results:
    We have detected 0 Trojan horse program(s) and worm(s) on your computer. Only 0 out of 0 Trojan horse programs and worms are displayed.

BitDefender
    Results

Identified Viruses 0
    Infected Files 0
    Suspect Files 0
    Warnings 0
    Disinfected 0
    Deleted Files 0
    Ostatnio edytowane przez Laser ; 12.Dec.2005 o 16:23

Starszy plutonowy Nikita_Bennet zero jak zero Avatar Nikita_Bennet

Domyślnie

@laser

nie nerwujsia

wirki byly sa i beda.a ze ludzie wierzą programom a nie zdrowemu rozsądkowi to calkiem inna bajka
    "Whether we are based on carbon or on silicon makes no fundamental
    difference. We should all be treated with appropriate respect."
    Sir A C. Clarke

Menos Grande GacekSSJ4 ma szanse Avatar GacekSSJ4

Domyślnie

Może jestem głupi, ale za cholere niepotrafie zrozumieć jak mozna grać na kody albo trainery... toż to całą gre psuje...

@Musi88 To wyłącz herustyke ja kiedyś download accelerator plus mialem i herustyka caly czas wirusa w nim widziała

Domyślnie Help...

no dobra gram bez kodow chociaz uwazam ze akurat do tej gierki przydalyby sie czasem bo mozna sie ostro zabawic przez dluzszy czas z kodami zabijajac i... Nie wazne! Teraz mam pytanie jestem w miejscu gry gdzie zrzucam z z jakiegos murka na ziemie jakies pudla i wybuchaja na dole butle z gazem. zchodze na dol i pojawia mi sie boisko do gry w baseball i teraz pelno kolesi chce mnie zamordowac i po srodku tego boiska znajduje sie dol z ktorego bije swiatlo i z niego wyskakuja te stwory! Co mam zrobic bo zadne drzwi nie sa otwarte i nie mam gdzie uciec a zabijam ich i zabijam i konca nie widac az mi sie amunicja konczy i zycie :/ Niech ktos mo poradzi Pozdrawiam wszystkich!

EDIT SEBAW Połączyłem posty

Heh sorki za bledy ortograficze ww odpowiedzi
    Ostatnio edytowane przez SEBAW ; 20.Dec.2005 o 17:57

Menos Grande GacekSSJ4 ma szanse Avatar GacekSSJ4

Domyślnie

Hmmm To zależy.
    Z sufferinga pamietam tylko 1 moment na boisku co wyskakują potwory. ale tam jest gdzies karabin maszynowy i sie mozna wyżyć .
    Natomiast jesli to Ties that Bind to niemam pojęcia bo niegrałem

Szeregowy fazer ma szanse

Domyślnie The Suffering

Witam
    ludzie jak przejsc tego ostatniego goscia , bo sie mecze i za cholere niewiem oco biega ! pomocy

Domyślnie

Musisz naładować pasek od bestii, poczym zamieniasz się w nią i zabijasz tego gościa co chodzi po ruinach i czasami zamienia się w bestię. Musisz parę razy zmieniać się w bestię i go zabijać, a przejdziesz ten poziom.
    Nie strzelaj w tego dużego 'węża', bo to nic nie da.
    Skrzynia:
    sebawl[małpa]tlen.pl

Mój sprzęt:

Domyślnie The Suffering

witam
    dzieki za szybka odpowiedz Ale jak naladowac ten pasek bo bardzo powoli sie laduje ?

pozdrawiam

Domyślnie

Wąż "tworzy" potwory, które tworzą swoje potwory - i ty musisz je zabijać, a naładuje Ci się pasek bestii. Potem zamieniasz się w bestię i rozwalasz tego gościa. Parę razy musisz tak robić, a przejdziesz.
    Skrzynia:
    sebawl[małpa]tlen.pl

Mój sprzęt:

Domyślnie The Suffering

Witam
    ok wszystko juz jasne jednak najgorsze sa te co ogniem wala

dzieki i pozdrawiam

DJ RAFI
    Gość

Cool

Cytat Napisał SEBAW
    Potrzebuje kody do gierki The Suffering na PC, czyli na życie, amonicję, itd.
    Szukam przez pół godziny i nic nie mogę znaleźć.

ODPOWIEDZ:

na życie : łap XOBIBIUM I NACISKAJ NA TAB

DJ RAFI
    Gość

Cool

Cytat Napisał musi88
    no dobra gram bez kodow chociaz uwazam ze akurat do tej gierki przydalyby sie czasem bo mozna sie ostro zabawic przez dluzszy czas z kodami zabijajac i... Nie wazne! Teraz mam pytanie jestem w miejscu gry gdzie zrzucam z z jakiegos murka na ziemie jakies pudla i wybuchaja na dole butle z gazem. zchodze na dol i pojawia mi sie boisko do gry w baseball i teraz pelno kolesi chce mnie zamordowac i po srodku tego boiska znajduje sie dol z ktorego bije swiatlo i z niego wyskakuja te stwory! Co mam zrobic bo zadne drzwi nie sa otwarte i nie mam gdzie uciec a zabijam ich i zabijam i konca nie widac az mi sie amunicja konczy i zycie :/ Niech ktos mo poradzi Pozdrawiam wszystkich!

EDIT SEBAW Połączyłem posty

Heh sorki za bledy ortograficze ww odpowiedzi

ODPOWIEDZ : zabijaj slayer'ów ich aż będziesz miał pełny zielony wskaźnik i wejdz na góre po drabinie i odszukaj nie użytego reflektora i skieruj go na dziure z której wyłażą slayer'erzy i i naciskaj "TAB" aż będziesz miał pełne życie i zejdz na dół naciśnij "c" i zabij marksman'ówi i tyle.
    Ostatnio edytowane przez DJ RAFI ; 11.Jul.2007 o 13:07

DJ RAFI
    Gość

Domyślnie

jestem w 9 levelu
    --------------------------------------------------------------------------
    moment z inwazją slyerów jak to przejść

Domyślnie

Cytat Napisał DJ RAFI
    jestem w 9 levelu
    --------------------------------------------------------------------------
    moment z inwazją slyerów jak to przejść
    Czasami to nie jest level w kinie? Oczywiście chodzi o The Suffering 2.
    Skrzynia:
    sebawl[małpa]tlen.pl

Mój sprzęt:

DJ RAFI
    Gość

Domyślnie

to the suffering i nie jest w kinie ten level to obliven reganed
    czy jakoś tam

Szeregowy PapaDance ma szanse

Domyślnie

prosze o pomoc w misji z gazem tam gdzie tymi skrzynkami trzeba bylo zakryc te dziury z gosciem z gazem co mnie atakowal i byl tam tez ten komin ktury trzeba bylo zamknac ale niewiem co zrobic pomocy zostaly mi dwie dziury tak jak opisal admin

Szeregowy PapaDance ma szanse

Domyślnie help

Cytat Napisał SEBAW
    Jakoś sobie radzę z przechodzeniem, ale napotkałem na mały problem. Otóż znajduje się w pomieszczenie, gdzie należy zakręcić kurki od zielonego gazu, nasunać skrzynię na kratki, rozwalić mocowania od sznurów, zamknać piec, ale gdy to wszystko wykonam to pozostawiają mi dwie kratki, z których uwalnia się zielony gaz oraz pojawia się postać, która mnie zabija. Pozostaje mi jedna kratka koło pieca, a druga za piecem, a dokładnie za rurami. Może mi ktoś powiedzieć, jak należy to przejść?
    pomuz mi z tym bo niewiem jak to zrobic

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia