...jak w temacie - > plik < (152 MB)
Wymagania: procek min. 750 MHz, 256MB RAM, 32 MB grafika, DirectX 9.0b, karta dźwiękowa kompatybilna z DirectX 9
...jak w temacie - > plik < (152 MB)
Wymagania: procek min. 750 MHz, 256MB RAM, 32 MB grafika, DirectX 9.0b, karta dźwiękowa kompatybilna z DirectX 9
Nie podnieca mnie ta gra, Colin 2 był dla mnie lux, Colin 3, trochę porażka. Colin 4... te screeny które widziałem trochę mnie zmieszały... Zachwyty nad obsługą shaderów w wersji 2.x etc. A shadery w wersji 1.x nie łaska?
Takie tylko moje odczucia co do tej gry, i tak DF:BHD/TS rulez.
a ja wlasnie chcialem prosic o linka na tweaku - a tu taka niespodziewajka - ktos czyta w moich myslach
dzieks Monter![]()
Hit Me, If You Can...
Przechodzień nie miał żadnego pomysłu którędy uciekać więc go przejechałem
juz to demko obcykałemw sumie modelowanie samochodów bedzie lux, reszta praktycznie jak w 3... ale zobaczymy jaka bedzie finalna wersja
![]()
widzisz sid, juz Cie wszyscy sledzaNapisał SidTheRat
![]()
A co do Colina to 2 byla najlepsza!
pozdro![]()
też uważam, że dwójeczka była najlepsza.
zobaczymy, jaka będzie najnowsza część.
chociaż znając siebie, popykam w to parę godzin i dam sobie spokój.
Colin 1 to bylo to
2 tez spoczko
3, ta graficzka, ladna, ale to za malo
4, zapowiada sie ciekawie, napewno bedzie lepsze niz 3, demko juz mi sie podoba![]()
moze za malo gram, ale sam nie widze wiekszej roznicy pomiedzy 3 a 4.
pomiedzy dwojka a jedynka to sie wie... dopracowali gre do perfekcji...no ale teraz to tak srednio odczuwam zmiany.
colin 3 jest w porządku ale tylko z kierownicą! + pedały - gra na klawiaturze niema żadnego sensu... Podobnie z cmr 04 tylko te wymagania...![]()
1 - symulator (mniej więcej)
2- przyjemna rajdówka
3 - porażka
4 nie odpalałem jeszcze...
We are Pentium of Borg.
Division is futile.
Prepare to be approximated.
Witam serdecznie, jak wielu z was jestem bylem i bede wielkim fanem Collina 2, bardzo sie ucieszylem na wiesc o "wypuszczeniu" 3, czekalem i czekalem - bum, wyszla. Reakcja - yyy... Ta.. Grafika lepiej dopracowana - ale ten widok? Ta symulacja jazdy - yyy... Qrde, przeciez 2 buje 3 na leb! Ok, sciagam 4 - yyy... nie no znowu ZONK, cholera , grafa, muza GITES! Ale ta symulacja jazdy, widokI moje wnioski, Codemaster nie wypusci juz lepszego Collina niz czesc 2, co z tego ze nawala tam pelno "wodotryskow" i innych bajerow ? Nie podobaja mi sie kolejne czesci, to tyle....
PS:
Nie tylko nowiutkie gry sa okej, ja juz od paru lat regularnie pogrywam se w Driver-a, on mi sie chyba w zyciu nie znudzi... Zna ktos sposob na odpalenie go pod XP >?<
Masochistyczne skłonności nie są wprawdzie warunkiem koniecznym do pracy w systemie Win98, są jednak bardzo pomocne.
sciagnalem sobie trainera zeby miec odblokowane wszystkie samochody, trasy itd. i tzreba w nim podac jakis SECRET CODE nie wie ktos jak go mam znalezc
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)