Czesc.Jestem nowym uzytkownikiem i niewiem skad mozna sciągnac Heroes Moze ktos wie skad![]()
![]()
![]()
Czesc.Jestem nowym uzytkownikiem i niewiem skad mozna sciągnac Heroes Moze ktos wie skad![]()
![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez __.__"_"Looser"_"__.__ ; 18.Aug.2006 o 20:53
Napisał __.__"_"Looser"_"__.__
![]()
IIII ?
Było coś takiego?
Ja sciagam gry z www.gram.pl . I z tamtad tez sciagnelem tych heroesow.
Czasami jest tak, a nie inaczej.
Pioneer DVR-115D
Liteon IHaS-124
Tylko cie nierozumiem Druss wlaz\snie probowalem sciagnac z gram tam sa ale tylko patche:/ a wlascuwie heroes to Gra cooltylko zeby byla jakas heroes nie jakies tam patche dajcie mi normalny link do gry
! akurat niemusi byc 4
![]()
Ostatnio edytowane przez __.__"_"Looser"_"__.__ ; 18.Aug.2006 o 20:59 Powód: A no bo tak:D
Mimo wszystko ja uważam że najłatwiej ściąga się ze sklepu przy pomocy pieniędzy. Może i prymitywne, ale łatwe i nie trzeba zadawać takich głupich pytań.
Ja się zastanawiam Looser, czy ty się nie boisz zadawać takie pytania? Przecież na forum mogą być ludzie namierzający takich ludzi jak Ty. Oczywiście mogę się mylić i lepiej jak tak będzie.Już kiedyś był poruszany podobny temat. Sobal pisał o "nich".
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |
Dlaczego mnie nie rozumiesz Looser. Tam sie bardzo latwo sciaga gry z tej strony. Wrzucasz do koszyka, dajesz dane i przysylaja ci gre. Czego w tym nie rozumiesz![]()
Czasami jest tak, a nie inaczej.
Pioneer DVR-115D
Liteon IHaS-124
Aha,rozumiem pozdro 600![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)