Witam Was
Dostałem dysk samsung sv0411n (wcześniej byl zainstalowany na nim Linux) o pojemnosci 40 GB zrobilem wiec formata i instaluje windowsa przy instalacji wybieram partycje na ktorej pokazuje mi tylko 21GB po instalacji windowsa zainstalowalem partition magic i wciaz pokazuje tylko 21GB probowalem nawet usunac partycje i utworzyc ja na nowo niestety dalej jest to samo. Zdecydowalem sie zainstalowac Linuxa (ubuntu, morhunta oraz OpenSusa) za kazdym razem probowalem innego i za kazdym razem pokazywalo mi rzeczywista ilosc czyli w przyblizeniu 40GB ale pojawił sie nowy problem bo nie szlo zainstalowac zadnego linuxa(wyskakiwał mi błąd 1tylko dalo sie na nim pracowac w wersji LITE jesli chodzi o wersje Biosa to wykluczam ten problem bo wszystko sie dzialo tak samo na komputerze z nowym Biosem. Nie mam juz pomyslow co dalej z tym robic moze macie jakies propozycje, aha i jak trzeba to moge jeszcze cos dopisac jezeli to konieczne do stwierdzenia mojego problemu. Mam nadzieje ze idzie cokolwiek zrozumiec z tego co napisalem
Pozdrawiam serdecznie

LinkBack URL
About LinkBacks
Odpowiedź z Cytatem