Witam
Dzisiaj poraz pierwszy spodkałem sie z jednym z problemem dotyczącym Pendriva postaram sie to opisac w szeczegółach dokładnie tak jak zwykle. Otóż na tej pamięci flash o pojemości według producena 4 gb
mam zajete okolo 3,28 gb danych.Z jedego kompa zgrałem do tej pamieci 2 gb danych natomiast pozniej ten dysk flash podłączyłem do gniazda USB na drugim kompie i zaczałem kopiowac dane. Po paru minej wiecej 30 sec. wyskoczył komunikat juz nie pamietam dokładnie co tam napisali
(wrzuciłbym print screena ale go niestety nie zrobiłem) ale oznaczał on i tak sie stało ze ten proces kopiowania został przewany. Pozniej we właściwościach tegoż dysku było tak:
Zajęte miejsce = 0
Wilne miejsce = 0
Kolejną ciekawostką jest to ze na kompie zródlowym czyli na tym z którego wczesniej były dane kopiowane mogłem do końca z fash dysku przekopiować te dane które mnie interesowały na dysk kompa, bez żadnych dziwnych akcji.
WAZNE DLA WYTŁUMACZENIA <napisałem ze "mam zajete okolo 3,28 gb danych" ten zajety obszar jest wraz z tymi danymi o wartosci 2 gbzeby nie było dziwnych komentarzy ze jakims cudem przekroczylem te 4 gb
Dzieki za odpowiedzi pozdrawiam
Zawsze możesz przeedytować post, w celu jego poprawienia oraz również dopisania czegoś do niego, zamiast pisania w bardzo krótkim odstępie czasu nowego postu tuż pod poprzednim swoim. Scaliłem.
sory za ten wielki byczy tekst "WAZNE DLA WYTŁUMACZENIA" jak by kogos raził ale nie wiedziałem ze az tak duże to wyjdzie hehe![]()

LinkBack URL
About LinkBacks
Odpowiedź z Cytatem