Ku
ra Ma
k ni hu
ra nie idzie Podczas instalacji miałem wybór partycji ... lecz na liście nie miałem żadnej jak wcisnąłem klawisz związany z tworzeniem nowej partycji i mi jakieś H
arcerstwo wyskoczyło w stylu: "jeśli widzisz pierwszy raz taki komunikat..." na niebieskim tle . Co dalej jak ktoś mi chce
EDIT:
Dobra trochę się wkurzyłem :p sorka xD no więc tak mam zamiar zainstalować system :windows XP HE wersje z 2002 . stara ale jara

ponieważ wspominałem że jestem ciemniakiem

zaczaiłem co to dysk SATA (tak śmiejcie się XD) i teraz zadam pytanie jak zsynchronizować dysk sata z instalką win XP HE
Sorki za duble posting^^ ale potrzebne są sterowniki jakieś ?/ bo jak tak poczytałem o formatowaniu jednego hpszczaka to sie przestraszyłem bo nei wiem gdzie to znajde
no to sorry za triple posting ale nikt mi nie pomaga w tej chwili to przynajmniej zwrócę na siebie uwagę ...i niestety wejdę moderatorom i innym za skórę pobrałem nLite oraz sterowniki bo ponoć są uniwersalne :]
http://www.primakomp.pl/aukcje/sata.exe sęk w tym że nie wiem co dalej ... jak co gdzie kiedy i dlaczego... HELP
trochę posprzątałem