Witam
mam pewien problem i nie wiem jak go rozwiązać szukam od 2 dni w googlach i na różnych forach, mianowicie posiadam pendrive 16GB jest to pendrive kupiony na allegro w kształcie palca. Problem mam z tym że gdy zapisuje pliki to powiedzmy 1-3 foldery plików(zdjęć,.doc itp.) wchodzą bez problemu i wszystko jest ok a później gdy zapisuje inne pliki on je przyjmuje ale gdy otwieram ten folder podfoldery mają zamiast nazwy różne znaczki, kropki i kwadraciki Ć Ś i inne gdy próbuje otworzyć cokolwiek wyskakuje mi komunikat że wolumin jest uszkodzony lub niemożna odczytać woluminu a gdy chcę to skasować to znowu pokazuje mi tą wiadomość ściągnąłem kilka programów do kasowania tego typu plików ale nie działają. zgodnie z radami na forach zrobiłem format ale znowu weszły 2 pliki a potem powtórka. Nie wiem juz do kogo się zwrócić więc proszę o pomoc jeśli to pomoże to system plików to FAT32 (nie wiem o co chodzi) sterowników też szukałem ale nic nie dały. Pomocy
edit.
znowu próbowałem sformatować pendriva teraz juz nie mogę sformatować go pokazuje się wiadomość że dysk jest używany albo wyświetlany a tak nie jest![]()

LinkBack URL
About LinkBacks

Odpowiedź z Cytatem
Google search detective