mam kłopot aby ustawić obraz na tv , na LCD mam rozdzielczość 1280x 1024 i taką samą karta wymusza na tv , niestety obraz pulpitu na tv się nie mieści , po zmianie rozdzielczości w tv na 800x600 obraz pulpitu jest widoczny w całości ,kiedy zastosujęwybraną opcję 800x600 ta opcja uaktywnia się także na LCD , tryb podziału obrazu mam ustawiony na klonowanie , jeśli ustawiam na DualViev to na tv widzę tylko tapetę pulpitu , nie ma ikon ani otwieranych programów multimedialnych , w ustawieniu "klon" wszystko jest , kłopot tylko z rozdzielczością, czy jest na to jakaś rada , pozdrawiam
nie tworząc nowego postu dodam że mam problem z odtwarzaniem filmów na kompie , po zmianie grafy nie odpalają się żadne aplikacje , ani bestplayer , ani nero show time i inne tego typu , system jest strasznie zamulony , nic nie mogę zrobić , próba zamknięcia programu kończy się jeszcze większym zamuleniem , ctrl+alt+del też pokazuje się po kilkunastu sekundach , pomaga krótki reset , odświeżanie obrazu ustawione na 76MHz , zastanawiam się w czym jest problem , może ktoś mi pomóc ?

LinkBack URL
About LinkBacks
Odpowiedź z Cytatem

, chyba jednak pozostanie mi wymiana tego GF na Radeona , szkoda myślałem że to dobra karta
, najpierw wytestuję Vistę na tym co mam a potem zobaczymy , w teście nic nie podaja nz temat karty dźwiękowej więc nie wiem zkąd ta sugestia że Vista nie pójdzie na mojej dźwiękówce , poza tym Creativa mam głośniki a nie kartę dźwiękową , karta to Sound Blaster Live 5.1