Od kilku dni jestem posiadaczem tej karty: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=15311
Moja staruszka gf 2 Ti. niestety zaczęła powoli odmawiać posłuszeństwa i stąd konieczność nowego zakupu. W sumie nie miałem jeszcze okazji bardzo mocno jej wysilić (kilka godzin grania w Painkillera) w dodatku karta na moim kompie działa w trybie AGP 4x (ograniczenia płyty głównej) i o ile chodzi o jej wydajność to nie ma się, do czego przyczepić (po prostu błyski i cienie) to układ chłodzenia, który jest na niej zamontowany wydaje mi się lekkim nieporozumieniem. Taki (obrazek) mam odczyt temp. po około 15 minutach grania, w dodatku po przekroczeniu ok. 60ºC wentylator na karcie wyraźnie przyspiesza i robi się dosyć głośno o ile w czasie gry to nie przeszkadza (wiadomo huk wystrzałów i krzyki mordowanych wszystko zagłuszają) o tyle po zakończeniu zabawy trochę drażni.
I teraz pytanie rozglądać się powoli za jakimś nowym chłodzeniem czy raczej wszystko w normie i tylko ja jestem trochę przewrażliwiony?
pozdr.

LinkBack URL
About LinkBacks
Odpowiedź z Cytatem