Witam,
Od dłuższego czasu użeram się z tunerem tv (Not Only TV model LV5TDLX)- problem polega na tym, że mimo poprawnej instalacji oprogramowania tuner nie wyszukuje w moim mieszkaniu żadnych kanałów.
Problem nie leży na pewno po stronie anteny- do kabla antenowego podłączałam zwykły telewizor- wszystko działało.
Nie jest to też wina błędnej instalacji czy wada oprogramowania- gdy mój laptop był sprawdzany w innym mieszkaniu w Warszawie, tyle że nie na kablu antenowym (bo tam go nie było) a na antence dołączonej do zestawu z tunerem- wyszukiwało kilka- kilkanaście programów, sygnał był normalnie odbierany.
Natomiast w moim mieszkaniu zarówno przy użyciu antenki z zestawu jak i przy podłączeniu kabla antenowego program wyświetla mi 0 zasięgu i nie wyszukuje żadnych kanałów !
Dzwoniłam do serwisu technicznego upc i próbowałam znaleźć odpowiedź w necie, ale nic z tego nie zadziałało... Bardzo proszę o pomoc, bo na to "cudo" wydałam dobrą stówę a za telewizję płacę od października a nie mogę jej oglądać :///

LinkBack URL
About LinkBacks
Odpowiedź z Cytatem