Mam pytanie do osób, które mają laptop Amilo 1705:
czy można do niego podłączyc kamerę cyfrową (Panasonic, typowa z wejściem USB).
Bo w mediach powiedziano mi, że mogę o tym zapomniec![]()
Mam pytanie do osób, które mają laptop Amilo 1705:
czy można do niego podłączyc kamerę cyfrową (Panasonic, typowa z wejściem USB).
Bo w mediach powiedziano mi, że mogę o tym zapomniec![]()
Poczytaj ten wątek http://www.frazpc.pl/b/181182 . Ktoś miał chyba podobny problem z tym laptopem i USB.
I AMD Athlon II X4 620 II Grigabyte MA770T-UD3P III 4 GB RAM DDR III 1333 MHz IV ATI Radeon HD4850 512MB PowerColor PCS V WD Caviar 160 GB 8 MB Cache SATA
VI Pioneer DVR-111D -> DVR-111L VII LITE-ON CD-RW SOHR-5238S VIII Creative Inspire™ 4.1 4400 IX Enermax LibertyECO 500W X Antec ThreeHundred
- - - - - - - - - -
" Per Aspera Ad Astra "
nie to nie o to chodzi, tam był problem ze sterownikami![]()
U Ciebie działa wszystko co podłączysz pod USB ? (mp3, pendrive)
Ponieważ dużo osób ma problem właśnie ze sterownikami pod ten laptop i dlatego może Ci powiedzieli, że będzie problem z tą kamerą. Więc może chodziło im właśnie o sterowniki.
Najlepiej podłącz i sprawdź czy działa owa kamera.
I AMD Athlon II X4 620 II Grigabyte MA770T-UD3P III 4 GB RAM DDR III 1333 MHz IV ATI Radeon HD4850 512MB PowerColor PCS V WD Caviar 160 GB 8 MB Cache SATA
VI Pioneer DVR-111D -> DVR-111L VII LITE-ON CD-RW SOHR-5238S VIII Creative Inspire™ 4.1 4400 IX Enermax LibertyECO 500W X Antec ThreeHundred
- - - - - - - - - -
" Per Aspera Ad Astra "
ano właśnie, chciałam kupić kabel, bo przy kamerce nie było. W mediach doczepili się do wejścia na laptopie, że niby małoi że nie kupię kabla. Teraz nie wiem, czy rzeczywiście tak jest, czy w sklepie mnie po prostu zbyli?
Jesteś w stanie zrobić zdjęcie gniazda USB w kamerze i ew. w lapku? (bo coś myślę, że Cię zbyli) media - to MediaMarkt? kamera na pewno ma wyjście USB? nie FireWire?
do poniżej:
się tylko upewniam![]()
Ostatnio edytowane przez QuatPro ; 30.Jul.2007 o 15:14
Niektóre kamkodery mają też USB.Napisał QuatPro
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)