wybor jest spory wiec pytam jakie beda najlepsze sluchawki do laptopa w cenie do 150plnów.
wybor jest spory wiec pytam jakie beda najlepsze sluchawki do laptopa w cenie do 150plnów.
Napisał misiek1928
DowCipne![]()
Pozdrawiam
Filon by A-men
SAM440 (AmigaPPC klon) + AmigaOS 4.1 + Radeon
ORAZ PC
CPU: Phenom II x2@x4 555BE| MOBO: Asus Crosshair IV Formula | RAM: 4 GB Kingston HX 2000MHz | GPU: HD6970 | HDD: 2x 1TB SATA II | DVD: Asus DRW-1814BLT SATA + Asus DRW-2014L1T SATA | AUDIO: Asus Xonar D2/PM + Altec Lansing 2.1 FX4021
| BUDA: CoolerMaster HAF932 + Corsair CMPSU-520HXEU - 520W | EKRAN: BenQ VW2420H LED MVA
Zapraszam na zakupy WWW.ALT-COMPUTER.PL
Taaaa....ja powaznie pytam i to najlepiej o te na usznechoc ciekawi mnie jakich sie tu uzywa najczesciej pewnie DWU-KNAŁOWO-WSADO-USZNYCH model XXXXLLL
................
![]()
Wypowiedź krótsza niż cytat. Po co cytować, jeśli cytat wręcz będzie sąsiadował z oryginałem?!
Do lapka polecam pchełki AKG k312p. Cena około 70-80PLN i jestem zadowolony.
Ostatnio edytowane przez QuatPro ; 10.May.2008 o 22:46
chłopie nie żałuj kasy , bierz Sennheiser HD555 , duże nauszne ale wypas nie do pobicia w tej skali cenowej , koszt nieco ponad 300 zeta ale wymiatają w muzie i grach![]()
Pozdrawiam
Asus Sabertooth 990FXAMD Phenom II X2 555 BE @ 3.8GHz
+ Thermaltake liquid cooling
![]()
DDR3 8GB 1600MHz Corsair Venegeance CL9
Radeon Sapphire HD 5830 PCI-E
![]()
Muza SB Platinum
HDD Samsung 1TB Hitachi 1,5TB 64MB cache Palnik Pioneer 216D ASUS DRW-2014L1T LS Logitech Z-5500
Cooler Master HAF 932
![]()
Elektrownia Corsair 750W Płaskownik LCD Benq G2222HDL Led Sys. XP HE SP3
Leżą jak ulał , sam jestem w ich posiadaniu (Sennheiser HD555 - dostałem w prezencie) - wygodne, a dźwięk cudowny - jeśli chodzi o muzę z kompa - to laptop - hmmm... czy ja wiem jak tam dźwięk słychać. Ja z kompa to jedynie z dobrym SoundBlastem (wiiadomo, nawet najgorsza karta muzyczna jest lepsza od tej zintegrowanej.)i mam takie małe dwa programy - Foobar2000 i do tego 4Front - 10EQ ,oraz Headphones - posłuchać na tym konfigu muzy w dobrym formacie (lossless; .DTS) to cudowne wrażenia odsłuchowe.
P * O * Z * D * R * A * W * I * A * M
SZCZĘŚLIWY TATO![]()
Piszę poprawnie - FULL POLISH.
i o to chodzi, nie czujesz że leżą , duża muszla , nic nie uciska ucha , są zaje....te
, polecam , jeśli słuchasz muzy to napewno nie pożałujesz wydanych pieniędzy , niskie tony powalają a bas wciska w fotel , do muzy używam od niedawna programiku Aimp2 zamiast winampa , jego możliwości są rewelka , przy odp[owiedniej ustawce na eqalizie słuchawki same chodzą po głowie , dźwięk jest suuuuuper
, mają tylko jedną wadę , na końcu kabla zamontowali dużego jacka i jest w zestawie przejściówka na małego , na własny koszt zmieniłem ją odrazu na malucha
, bardziej praktyczna przy kompie
, polecam
Pozdrawiam
![]()
![]()
Muza SB Platinum
HDD Samsung 1TB Hitachi 1,5TB 64MB cache Palnik Pioneer 216D ASUS DRW-2014L1T LS Logitech Z-5500
Cooler Master HAF 932
![]()
Ja szukam słuchawek, aby podłączyć je do zestawu Hi-Fi, choć do kompa też może się zdarzyć: teraz Audigy SE, już niedługo E-mu 0404.
warrior mógłbyś opowiedzieć nieco o tym jak używasz 4front'a? Może byłbyś tak miły i założył byś nowy wątek na ten temat... jestem strasznie ciekawy. To jest silnik VST zgadza się?
Jest jeszcze wtyczka do winampa o tej samej nazwie, czy są powiązane? I jeśli chodzi o tą wtyczkę, to jak się ona ma do foobara?
tu masz opis
Pozdrawiam
![]()
![]()
Muza SB Platinum
Cooler Master HAF 932
![]()
Może takie:
SENNHEISER HD 215
http://midi.pl/p1768-SENNHEISER-HD-215-sluchawki.html
BEYERDYNAMIC DT 440
http://midi.pl/p1829-BEYERDYNAMIC-DT-440-sluchawki.html
Kolega czytał to po angielsku?Napisał asterix
Ja użytkuję Technics RP-F800.
linka
Jeśli chodzi o jakość dźwięku: klasa. Wykonanie: niewygodne - chętnie spadną.
Jeśl chodzi o mnie i jakość odtwarzanego dźwięku - to Foobar bije na łeb i na szyję winampa. Trzeba by sporo pisać, ile zalet posiada ten program, zresztą powstawał on w oparciu o jak najwierniejsze odsłuchy - najlepszy dźwiek, doskonale się wręcz słucha, zresztą zżera zasoby kompa o wiele mniej niż WinAMP, ale do rzeczy :Napisał misiek1928
Podam może link , gdzie możesz sobie przeczytać o :
4FRONT EQ10 :
http://www.yohng.com/eq10.html
4FRONT Headphones:
http://www.yohng.com/headphones.html.
Ściągnij sobie, nałóż słuchawki włącz CD i zobaczysz efekty, konfiguracja...hmmm... jak się nie ma "dębowych" uszu to konfigurujesz wedle Twego uznania- jest to banalnie proste.
P * O * Z * D * R * A * W * I * A * M
SZCZĘŚLIWY TATO![]()
Piszę poprawnie - FULL POLISH.
Pozdrawiam
Filon by A-men
SAM440 (AmigaPPC klon) + AmigaOS 4.1 + Radeon
ORAZ PC
CPU: Phenom II x2@x4 555BE| MOBO: Asus Crosshair IV Formula | RAM: 4 GB Kingston HX 2000MHz | GPU: HD6970 | HDD: 2x 1TB SATA II | DVD: Asus DRW-1814BLT SATA + Asus DRW-2014L1T SATA | AUDIO: Asus Xonar D2/PM + Altec Lansing 2.1 FX4021
| BUDA: CoolerMaster HAF932 + Corsair CMPSU-520HXEU - 520W | EKRAN: BenQ VW2420H LED MVA
Zapraszam na zakupy WWW.ALT-COMPUTER.PL
powalasz , jak już coś napiszesz to gacie spadają , dla Twojej informacji : nie czytałem bo nie muszę , info było nie dla Ciebie tylko dla misiek1928 , misiek 1928 umie czytać po angielsku , poza tym jak masz coś do powiedzenia w tym poście to wyraź Swoją opinię a nie komentuj innychNapisał QuatPro
![]()
Pozdrawiam
![]()
![]()
Muza SB Platinum
Cooler Master HAF 932
![]()
Napisał asterix
Powalam, bo jestem tutaj od powalania, a pytałem, czy kolega to czytał, bo nie rozumiem, jak można podawać link do czegoś czego się nie zna (pamiętam, że kolega nie aglojęzyczny jest). Uwagi (nawet nietrafione) na PW.Napisał QuatPro
Ostatnio edytowane przez QuatPro ; 01.Apr.2008 o 03:57
Hmmm... Może najpierw Krwawy kolega zdradzi nam co za układ muzyczny siedzi w jego laptopie i czy jest sens kupowania czegoś lepszego - i najważniejsze - do czego będą używane: gry/muzyka/film.
Ja też upatrzyłem sobie słuchawki (nie będę się chwalić by nie robić reklamyi ma problemik. W jednym z marketów można je dostać dużo taniej (niż w innych sklepach) jednak ostał się ostatnia sztuka ekspozycyjna. W necie można kupić takie słuchawki w jakimś tam sklepie (mi nie znanym) ale za 70 zł wiecej.
Warto brać towar ekspozycyjny (który gra chyba non stop - słuchawki były podłaczone gdy je ogladałem) czy moze nie ma co się zastanawiać i zapłacić 1/3 sumy wiecej i kupić nówki?
Przepraszam za spam, ale ja też chcę wiedzieć!
Też bym nie brał z ekspozycji, no chyba, że wyglądają na prawdę bardzo dobrze. A one są tańsze, bo powystawowe, czy to normalna ich cena? Jak normalna, to zamów u nich lub jeszcze zagadaj o rabat. Jak obniżona, to pomyśl że oni chyba dobrze wycenili ich wartość.
Jednak się rozpisałem.![]()
słuchawki na wystawce leżą od momentu otwarcia sklepu , wystarczy policzyć jak długo , a ile rączek je trzymało , bbbuuuueeeee , robi się niedobrze , nie wspomnę o łupieżu![]()
Pozdrawiam
![]()
![]()
Muza SB Platinum
Cooler Master HAF 932
![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)