witam , zetknąłem się z problemem jak w temacie , w tymże lapku jest bluetooth ale nie daje się uruchomić , podczas próby włączenia za pomocą klawisza BT wyświetla się komunikat "No bluetooth device" .
Dzieje się tak prawdopodobnie od chwili kiedy zmieniono system z viśty na xp , wgrane wszystkie potrzebne stery , w menadżerze urządzeń nie ma żadnych komunikatów o braku czegokolwiek , podczas instalacji sterów do BT pokazuje się komunikat "Nie znaleziono żadnego urządzenia z interfejsem bluetooth" , jak mam to rozumieć ? czy coś się powaliło na kompie, wcześniej BT działał a teraz go wogóle nie ma ? gdzie jest zonk , jak to można naprawić , piszę o tym temacie ponieważ nie jest to mój lapek , mam takiego samego i nie mam problemu tego typu , po zmianie systemu wgrałem stery i wsio działa , nie wiem czy nie trzeba będzie stawiać na nowo systemu
, liczę na Waszą pomoc , pozdro
![]()

LinkBack URL
About LinkBacks
, wcześniej BT działał a teraz go wogóle nie ma ? gdzie jest zonk , jak to można naprawić , piszę o tym temacie ponieważ nie jest to mój lapek , mam takiego samego i nie mam problemu tego typu , po zmianie systemu wgrałem stery i wsio działa , nie wiem czy nie trzeba będzie stawiać na nowo systemu
Odpowiedź z Cytatem
Google search detective