Mam komputer COMPAQ ENS/P667/e/03025/W5I z napędem CD. Chcę zmienić napęd na DVD. Jaki napęd powinienem kupić żeby wszystko chodziło sprawnie? Będę wdzięczny z podpowiedź.
Mam komputer COMPAQ ENS/P667/e/03025/W5I z napędem CD. Chcę zmienić napęd na DVD. Jaki napęd powinienem kupić żeby wszystko chodziło sprawnie? Będę wdzięczny z podpowiedź.
Podaj numer seryjny albo bardziej dokładne dane bo z tych co podałeś nie da się zidentyfikować modelu:
» Compaq Deskpro EC Desktop PC P667
» Compaq Deskpro EN Desktop PC P667
» Compaq Deskpro EN Desktop PC P667 (na)
» Compaq Deskpro EN Desktop PC P667/820
» Compaq Deskpro EN SFF P667 (na)
» Compaq Deskpro EN SFF P667 (v)
» Compaq Deskpro EN SFF P667/810e
» Compaq Deskpro EN SFF P667/820
» Compaq Deskpro EN Small Form Factor P667
» Compaq Deskpro EP Desktop PC P667/810e
» Compaq Deskpro EX Desktop PC P667
» Compaq Deskpro EXS Edition P667
» Compaq Deskpro SB Desktop PC P667.
Tyle ich znalazłem....Z tego co znalazłem to normalny napęd IDE (nie SATA) powinien pasować. Ponieważ zdaje się że to jest obudowa typu slim (płaska) to proponuję przejść się z nim do sklepu i niech tam ci sprawdzą i ewentualnie zamontują - może być kłopot z miejscem.
Pozdrawiam
PS. Compaq ma swoje "kieszenie" na napędy tak że trzeba albo dokładnie wymierzyć długość napędu (aby nie był za długi), albo komp pod pachę i do sklepu....
Ostatnio edytowane przez Czarcik ; 17.Dec.2008 o 21:11
Certum est, quia impossible est
Z oznaczeń wynika, że jest to komp na procku P3 667 Mhz - więc bankowo IDE. GOdnym polecenia jest dowolny palnik Pioneera - np DVR-115.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)