Plytki palone na spawarce jak widac na banerku
2 plytki w Nero i 2 w Alco, predkosc 24x
Plytki palone na spawarce jak widac na banerku
2 plytki w Nero i 2 w Alco, predkosc 24x
1 cd w Alco - i tutaj poszlo z ta plyta dosyc ladnie
cd2 w alco - niesiony optymizmem... brutalny powrot do rzeczywistosci, i do tego jeszcze c2... pierwszy raz
w nero cdspeed - kilka zoltych kwadracikow, a to pech
panowie... od dzis tylko te plyty kupuje
pala sie wysmienicie przy 32x
patrzcie na screeny i podziwiajcie![]()
moglbym smialo poprosic o skan okladki? ew. samej plyty?
chetnie sie zapoznam
Hit Me, If You Can...
Przechodzień nie miał żadnego pomysłu którędy uciekać więc go przejechałem
nie bede skanowac bo skaner mam jaki mam, czyli do dupy
ale za to tu >> http://www.allegro.pl/show_item.php?item=21856421 << masz dokladnie te plytki
u mnie jedna taka w kopercie jest za 0,99 (aktualnie promocja), a tak normalnie to 10szt. w kopertach mam za 10,99![]()
klon Akossa?Napisał Jankes
![]()
ciapekTOR@wp.pl
Pozdrawiam!
chyba tak - mam [mialem... grr..] plyte rw tego producenta - niestety byla tak samo dupna jak stare akkosy - dwa razy sie nagrala a potem juz tylko no seeek complete, media error, error mounting device... cuda niewidy
naturalnie inne plyty palily sie bez problemow
az sie dziwie ze przypadkiem wyszly im takie ladne cdr'ki
Hit Me, If You Can...
Przechodzień nie miał żadnego pomysłu którędy uciekać więc go przejechałem
RW Akossa? o tak, kaszana totalna, nagralem taka plyte 2 razy i poszla do kosza, podobna sytuacje mialem z EMTECiem
a teraz uzywam tylko Verbatimow, innych juz nie tkne, mam akualnie 3 sztuki HS od Mitsu, rewelka, nie sprawia problemow
a Akoss polaczyl sie z.... no wlasnie nie wiem z kim... i powstal Vakoss - cos mi sie tak obilo o uszy
![]()
dziś w sklepie gdzie kupowałem płytki zapytałem o Vakossy. Odpowiedziano mi wogóle, że to jakby Akossy w nowej odsłonieSą w slimach, ale loozem nie było-zakupiłem co drożej mnie wyszło :/ TDK Metalici.
RW Akossa? Równo rok jade na 12X - no miałem szczęście chyba![]()
ciapekTOR@wp.pl
Pozdrawiam!
Mi sie obilo o uszy ze z Msonic.Napisał Jankes
Vakoss 52x Silver wypalony 16x na tym co widać w teście.
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |
SEBAw, tez mialem jednego (tylko) takiego kwiatka, a sporo juz tych plyt wypalilem
wez jeszcze zobacz jak ci sie pali przy 32x, bo latwo zauwazyc ze im szybciej tym lepiej![]()
ale was napewno mecze tymi plytami
teraz zamieszczam wynik z tej plyty, ale tym razem wypalilem ja na Philipsie PCRW1610A z jej mozliwie najwieksza predkoscia, czyli 16x
odczyt na tym co widac
teraz te plytki stoja (przynajmniej u mnie) po 12,99 za 10-pak, kazda plyta w kopercie, kupione dzis
jestem z nich very very happy![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)