mam gre w pliku iso spakowaną rarem nie wiem jak to teraz uruchomic dowiedziałem sie ze moge spróbowac deamon tools ale nie wiem jak tego uzyc dajcie jakis opis z gory dzieki![]()
mam gre w pliku iso spakowaną rarem nie wiem jak to teraz uruchomic dowiedziałem sie ze moge spróbowac deamon tools ale nie wiem jak tego uzyc dajcie jakis opis z gory dzieki![]()
Witaj na Forum,
Program jest bardzo prosty w obsludze i nie wydawało mi się aż do tej pory, że ktoś będzie potrzebował tutorialaAle cóż, po kolei.
Grę rozpakuj na dysk. Zainstaluj program Daemon Tools. Po instalacji na pulpicie pojawi Ci się skrót do programu, kliknij na nim. Koło zegarka na pasku zadań pokaże się taka sama ikona. Kliknij raz prawym klawiszem.
Virtual CD/DVD-ROM > Set number of devices > 1 drive
Poczekaj chwilę, teraz na tej samej ikonie kliknij lewym klawiszem myszy raz. Kliknij na bDevice 0: i wskaż lokalizację rozpakowanego wcześniej pliku ISO.
To wszystko. Jak masz pytania - pytaj.
Core i7 2600K @ 5GHz | XFX Radeon HD5870 Referent | Patriot 2133 8GB | 2x OCZ Vertex 3 MAXIOPS SSD | CoolerMaster HAF 932 | Antec TP-750NEW | Wszystko wodowane na EK WaterBlocks!
Pobierz spolszczenie, a będzie ci łatwiej (dział Download).
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |
Witam, małe pytanko - do czego służy opcja "Autoblokowanie" w Daemonie?
Mój kolega ma gre (harrego pottera) orginał i nie można go przegerać bo jest zabezpieczony. Mam Deamon'a i chciałem zamontować wirtualny dysk ale nie wiem jak nie mam stacji DVD mam CDR/RW Lite On Combo a jak chce zrobić wirtualny dysk to wyskakuje mi stacja DVD POMOCYdajcie mi jakieś rady próbowałem też w Nero ale jest to samo
!
na początku zrobiłem to co w poleceniu a później przeszyłem do etapu Device 0 : [G:] No media i dalej nie wiem jak to zrobić bo nie chce sie mi zrobić jeszcze jak naciskam na to Device 0 select new image file
A nie lepiej jest pobrać spolszczenie dla najnowszej wersji Daemona? Wejdź na forum w dział Programy, a potem do wątku poświęconemu ww. programowi.
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |
a nie mógł byś mi to wytłumaczyć ze szczegółami
G... A... N... N... D... A... L... F...
![]()
![]()
![]()
nikt mi nie pomorze ? pomóżcie proszę was
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)