mam DVD-rom GDR-8161B firmy LG, i jakos nie moze on odtwarzac zadnych dvd r'ow. Moze ktos wie jak go przerobic? Wgranie firmaware 0102 nie pomoglo. Moze wiecie co zrobic zebym mogla odtwarzac plytki![]()
mam DVD-rom GDR-8161B firmy LG, i jakos nie moze on odtwarzac zadnych dvd r'ow. Moze ktos wie jak go przerobic? Wgranie firmaware 0102 nie pomoglo. Moze wiecie co zrobic zebym mogla odtwarzac plytki![]()
moze zle to troche sprecyzowalam. mam kilka plyt dvd-r z danymi, po wlazeniu do napedu plyty otwiera sie okno z zawartoscia ale nic nie moge z tym zrobic. przy probie otwarcia czegos naped wydaje dziwny dzwiek. jak by chcial odtworzyc a nie mogl.
Weź podepnij napęd do innego komputera i sprawdz jeszcze raz. Może się zdażyć, że przyczyna leży od strony Twojego kompa lub jakiś sterowników/programów.
@maj3 nie można od razu mówić, że napęd się rozkalibrował, przyczyna może być równie inna...
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)