+ Odpowiedz na ten temat
Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Temat: Pomoc w wyborze DVD-r

Szeregowy firescream ma szanse

Domyślnie Pomoc w wyborze DVD-r

witam jestem nowy na forum i mam pewne pytanie, otóż chce z kumplem kupić dvd-r dość dobrych, no i wypatrzyłem dysany 8x za 1,42, wie ktoś jak się wypalają?. Może ma ktoś inną propozycję do 1,50zł widziałem jszcze samsungi pleomax 8x, interesuja mnie głównie sklepy internetowe. Aha sprawa jest taka bo nec na którym palę całkiem nieźle się sprawuje na tanich nośnikach on ma samsunga 8x który cieniutko sobie z tanimi radzi dobrze by było żeby spokojnie mógł nagrać 4x.

Laser
    Gość

Domyślnie

Witamy na forum

W takich sytuacjach nie nalezy sie kierowac nazwą plyt - caly czas staramy sie podkreślac to że plyta plycie nie jest rowna - mimo tego ze na jednej i drugiej widnieje taki sam napis to tak naprawdę "w środku" może kryć sie zupelnie cos innego ( wyrob innego producenta )

Przy zakupie duzej ilosci danego nosnika, zawsze dobrze jest kupic pare sztuk na probę i sprawdzic jak sie dana plyta sprawuje - jak jest ok to można dokupić więcej, jednak rzecza bardzo istotna jest zeby byly to identyczne plyty ( ten sam producent - mozna to sprawdzic np za pomocą dvdinfo pro )

Tak więc zalecam potestowac wypatrzone nośniki i jak bedzie ok to można zgarnąc nawet i palete - trzeba jednak miec pewnosc ze to te same plyty co testowalismy

Proszę rozejrzyj się po naszym dziale nośniki - czasem warto zrobic rozeznanie jak srednio wypadają plyty danej marki, czy zdarzaja sie gnioty i jak często - trzeba uwazac no chyba ze sie ma umowe z jakims barem na dostawy stylowych podwtawek pod napoje.
    Ostatnio edytowane przez Laser ; 16.Feb.2005 o 20:24

Szeregowy firescream ma szanse

Domyślnie

w tym problem że nie mogę stestować płytek które mam zamiar kupić, więc muszę polegać na opinii użytkowników.

+ Odpowiedz na ten temat

Informacje o wątku

Users Browsing this Thread

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)