oglaszam ze rusza pierwsza w Polsce produkcja nosnikowoczywiscie w Warszawie
![]()
oglaszam ze rusza pierwsza w Polsce produkcja nosnikowoczywiscie w Warszawie
![]()
swietnie
napisz jakies szczegoly
zamiesc testy
bedziemy wiedzieli czego szukaclub czego unikac
![]()
Ale to chyba u niego w domu hehehehe![]()
..::TyGrYseK::..
masz jakies problemy ze zrozumieniem tego co pisze czy jakNapisał Tygrysek
?
Niestety widze że poczucie humory jest Ci obceNapisał DJ_Yano
![]()
nie jest mi obce tylk onie widze powodu dla zartow
to jest dosyc powazny temat![]()
DJY,
Podaj jakieś konkrety, z tego co wiem to produkcja płyt u nas jest "trochę" mniej opłacalna niż zlecona tłoczniom azjatyckim....
Core i7 2600K @ 5GHz | XFX Radeon HD5870 Referent | Patriot 2133 8GB | 2x OCZ Vertex 3 MAXIOPS SSD | CoolerMaster HAF 932 | Antec TP-750NEW | Wszystko wodowane na EK WaterBlocks!
Byc moze MOj dzisiejszy nastroj jest na tyle dobry ze wydalo mi sie humorystyczne iż robisz te płytki z domkuNapisał DJ_Yano
(Jesli uraziłem twoja osobe to przepraszam)
Ale jesli juz podajesz taka informacje podaj wiecej szczegolow tego info.
Kazdy jest ciekawy
chodzi o firme xdisc w ktorej pracuje i od dzisiaj russza (testowa) produkcja 24 h
nie wiem co jeszcze chcecie wiedziec ale poweim tyle ze plytki z chin na plextorky pala sie max 16 a na naszych maxsam jestem w szoku
A czy ta informacja nie jest utajniona (konkurencja nie spi)
raczej nie sadze dlaczego ?
jest to dobra reklama bo dyski produkowane w chinach nie naleza do jakis super wypasionych a te co robimy bija ja o glowe
Ostatnio edytowane przez DJ_Yano ; 23.Feb.2005 o 11:09
DJY,
nareszcie jakis konkret
Bedzie jakas nowa seria X-Discow z tej tłoczni ?
Core i7 2600K @ 5GHz | XFX Radeon HD5870 Referent | Patriot 2133 8GB | 2x OCZ Vertex 3 MAXIOPS SSD | CoolerMaster HAF 932 | Antec TP-750NEW | Wszystko wodowane na EK WaterBlocks!
to nie tlocznia![]()
trudno mi mowic narazie o tym ale wszytko mozliwe
@DJ_Yano oczywiście Udostępnisz trochę egzemplarzy testowych dla stałych bywalców forum?![]()
Nie wszystkie płyty się wypalają, ale wszystkie palą
nie no bez przesady! cd-r też są potrzebne (np. audio, mp3, mało danych, instalki na cd (no to można obejść) itd.). mam palarkę dvd prawie rok i nadal używam cd-r, mało tego mam nawet nagrywarkęNapisał maj3
![]()
![]()
a kto powiedzial ze na cd sie zakonczy? he ?
tak no i napewno tak z dnia na dizen wszytkie inne formu zapisu i nosniki pojda do lamusa![]()
Sprawa jest prosta, KProbe i krótki test
XDISC flash -made in China i XDISC flash made in Poland.
a gdzie ten test?Napisał GrandLee
![]()
Też bym chciał testa obaczyć.
A jak nie tłocznia to coto nie tloczniabo płyteczki to sie w tłoczni robi, czy to te z japonii obaczone polskim logo
![]()
Jak tak to znam testy
![]()
Aby mówić o jakichkolwiek testach należy najpierw posiadać serię nośników. Bez tego ani rusz![]()
No co Ty, Nol. Po co płyty do takiego testuW markowym Chipie czy innych KŚ wystarczy przelew albo wykupienie reklamy i wysłanie zdjęć produktu
![]()
![]()
![]()
![]()
CDA nagrywane i testowane identycznie. x4
TAA... w Polsce. Po co to robić... Skośni mają takie ceny ,że nie opłaca się produkować u nas. Zatrudnienie przy takiej taśmie prod. to same koszty a ludzi trzeba sporo. Do tego dochodzi koszt samej tłoczni i jej wyposażenia.... HEHE Oni to może je u robią ... Ale w drukarniach Sitem na jakichś skośnych OEM`ach.
no ja czekam dalej czy pan reklamodawca x-disc'a, dobre bo polskie fundnie jakiś teścik.
ja chyba fundne na giełdzie 10 x-disców i sam trzepne test na 4 nagrywarkach do jakich mam dostęp.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)