Nagrany 2.4x litek 451@812
Nagrany 2.4x litek 451@812
Właśnie. Z płytami DVD nie miałem jeszcze do czynienia (mam nadzieje,ze to sie zmieni), więc nie wiem za bardzo jak interpretować powyższe wyniki. Wobec tego rzucam pytanie: jakie bledy nalezy uznac za znaczace, a jakie za dozwolone na powyzszych wykresach?
No to jest troche niescisla sprawa
Ja uwazam wynik PI z max (gdzie przy max mozemy odrzucic np. 3-5 najgorszych pojedynczych wyskokow - tutaj na wykresie uznalbym ta wartosc jako 12 a nie 15) <100 za bardzo dobry <250 za dobry, <500 za dostateczny, ale to raczej takie zaliczenia studenta z dobrej woli
Gdy oscyluje w okolicach 1000 to juz kiepizna. Co do PO nie mam jakis konkretnych ustalen (mniej wiecej: jezeli wynik jest ok 5x nizszy to nie wplywa to na roznice oceny. Jezeli jest ich wiecej niz 1/5 PI to wtedy ocena spada o 1 lub o 2 jezeli jest ich prawie tyle samo), ale ten wynik ktory uzyskalem moge uznac za:
PI: celujacy (w zasadzie wzorowy)
PO: bardzo dobry
To jest uproszeczeniem, bo trzeba jeszcze pamietac o warosciach srednich, maxymalnej i rozlozeniu bledow (sam wyglad wykresu)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)