Płyty palone na LG GSA-4163B na Biosie A105
Testowane na Lite-On DVD-RW SOHW 1653S.
Chciałem żebyście spojrzeli i ocenili bo ja do tego jeszcze niemam wprawionego okaczy dobre są te wyniki
złe
czy okropne ;P
![]()
Płyty palone na LG GSA-4163B na Biosie A105
Testowane na Lite-On DVD-RW SOHW 1653S.
Chciałem żebyście spojrzeli i ocenili bo ja do tego jeszcze niemam wprawionego okaczy dobre są te wyniki
złe
czy okropne ;P
![]()
Nie moge otworzyc tej esperanzy, a platinumy pala sie dobrze. Zalezy za jaka cene je kupiles.
Czasami jest tak, a nie inaczej.
Pioneer DVR-115D
Liteon IHaS-124
50 Platinumów za 60zł
Oj chyba schrzaniłem te testy.... wszyscy robią na 4x ja robiłem na max :\
A różnica między max a 4x jest chyba wielka.. wrzucam jeszcze emteca palonego na 8x skanowanego na max i 4x
A i jeszcze raz wrzucam to co wyżej tylko że na 4x odczyt![]()
Dobrze pala ci sie te plytki jak za 1,2zl. Esperanzy sa teraz po 1zl tez dobrze wygladaja. Emtec wyglada najlepiej z tej trojki, ale cos skacze, lepiej jakby byl rownomierny ten wykres.
Pioneer DVR-115D
Liteon IHaS-124
Hehe czyli które polecasz najbardziejBo ja to juz niewiem
![]()
wg tych testów to najlepsze są jednak wykresy dla Platinum i własnie te wybrałbym osobiście z tej trójkiNapisał Druss
Hehe.. platinumy właśnie ostatnio kupiłem
Nauczcie mnie czytać te wykresy ;P
Dzięx za pomoc![]()
Zobacz czechoj ze pierwszy test emtec byl na odczycie max wiec sie nie liczy, platinum jest troszeczke gorszy od emteca przy odczycie 4x.
Pioneer DVR-115D
Liteon IHaS-124
tak dla błędów PI ale w przypadku PIF juz nie a te mają "wiekszy wpływ" na jakość nagrania
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)