Bez komentarza
hmm.. a na plycie nie ma dwoch odciskow palcow? jednego w 3/5 promienia, a drugiego na krawedzi? bo tak - dokladnie tak - wyglada skan plyty ktora kiedys nagralem z takimi dwoma, wielkimi odciskami palcow
Hit Me, If You Can...
Przechodzień nie miał żadnego pomysłu którędy uciekać więc go przejechałem
nie ma zadnych odcisków a płyta była wypalana 32x jak chcesz to moge wstawic wyniki innych płyt tej samej marki. Jest na co popatrzyc , chciałem
zaoszczedzic i kupiłem ich 30 przy wypalaniu padło 10 , 12 jest nieoczytywalnych a reszta z takimi wynikami![]()
ja bym zamiescil skany hawkow - ale niestety.. kprobe wiesza sie przy ich odczycie - kupilem 10 sztuk, TRAGEDIA - dwie sie zwalily w trakcie, 3 nie nadaja sie do odczytu, muza nagrana na 2 tak przerazliwie trzeszczy ze nie ma o czym gadac - pozostale sie jako-tako-czytaja - nagralem na tym cos co i tak za chwile mialem wywalic
sadze ze to ten sam gatunek plyt - choc generalnie bledy nie sa tragiczne [sa duze, ale..] [poza c2 ktore sugeruja jakies uszkodzenia mechaniczne] - hawki ktore sie jednak daly przetestowac zaczynaly od 450 i konczyly gdzies poza skala...
Hit Me, If You Can...
Przechodzień nie miał żadnego pomysłu którędy uciekać więc go przejechałem
Kupilem jakis miesiac temu te plytki, kaszana totalna, ten nadruk z wierzchu poprostu sie odklejal.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)