jaki program do robienia okładekpotrzebny mi prosty i funkcjonaly program który ma możliwość pisania w taki sposób:
W
i
n
d
o
w
s
X
P
bo nero nie ma takiej możliwości no chyba że nie wiem gdzie jest ta opcja help me![]()
jaki program do robienia okładekpotrzebny mi prosty i funkcjonaly program który ma możliwość pisania w taki sposób:
W
i
n
d
o
w
s
X
P
bo nero nie ma takiej możliwości no chyba że nie wiem gdzie jest ta opcja help me![]()
W Nero Cover Designer można po prostu w polu textowym wpisać każdą literkę w osobnej linijce.
ale ten program jest zrypany poprostu jednak... nie da sie nic dobrze zrobić... wole jakiś inny...
a chodzi o to że nie wiem co mam zrobic żeby mi drukował linie do okładki wg których mam se to wyciąc z kartki bo tak to se moge w wordzie drukować
Ostatnio edytowane przez anm ; 25.Feb.2006 o 15:43
Przeciez w nero drukuje granice wydruku jak i znaczniki, trzeba to tylko zaptaszkowac w opcjach wydruku (zakladka ogolne). Domyslnie ma ze granic nie drukuje a znaczniki tylko na papierze normalnym.
Chyba za szybko sie zniecheciles.
Pozdrawiam/ Grzeniu
no właśnie jeszcze dałbym szanse temu programowi ale dalej nie mam pojecia gdzie ta opcja może byc... hm zonk... jak byłem mały też się zastanawiałem nad tym
Jak masz juz gotowa okladke to dajesz 'drukuj' i wyskakuje ci takie okienko. Postaw ptaszki jak na screenie i bedziesz mial linie cięcia i krzyzyki w naroznikach okladek.
Mozesz wlaczyc jedne lub drugie albo obydwie, jak ci pasuje.
Pozdrawiam/ Grzeniu
dzięki wszystkim a co zrobić żeby nie drukował broszurki naprzykład tylko 2 elementyi bez kółka
a już wiem dziękuje problem rozwiązany i dzięki za pomoc![]()
Dobry jest program cdrLabel
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)