WITAM
na samym poczatku chciałm sie podzielic tym ze mam nagrywarke PIONEER DVR 11D przerobiona pod wzgledem softu na DVR 111L czyli z funkcja LABEL FLASH![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
CHciałłem o tym co nieco opisac odnosnie moich prywatnych ale jakze cikawych testówMianowicie Dosłownie niedawno sie dowiedziałem ze moja nagrywarka mozna nagrywac etykiety LABEL FLASH
i byłem mile zaskoczony oczywiscie DZieki wilu osoba z FOrum i Administratorowi
za co slicznei dziekuje i sie kłaniam
![]()
Ogolnie rzecz biorac to sami ocence to co zrobiłem szkdoa tylk oze mam kiepski aparat i powychodziłi troche nie za fajne zdjeciaale coz Mam nadzieje ze to wsytarczy.
Napisze na poczatku problemy jakie miałem
1) z nich to NEROale sciagnołem NOWE 7.5 i działa bez problemu z Plikiem LLS.dll Któy mzona pobrac z FORUM
2) To nei chciało m iwypalic etykiety na poczatkua dlatego ze po włozeniu płyty pisało " ze nagrywanie sie nie poowiodło"
ale dzieki szybkiej Reakcji i Pomocy Znalałem informacje odnosnie tego ze jak zaczynam wypalac etykiete to mam nacisnac Przycisk ZAPIS 2x albo nawet pare razy
i pomogło <jupi>
Niestety nie znam Uzytkownika ale barodzm u dziekuje za PROSTA ALE skuteczna rade
Teraz sie moge cieszyc ETykietami które naprawde łądnei wychodzaMnbie sie podoba etykieta LABELFLASH barodziej nic LIGHTSCRIBle dlatego ze jets to milsze dla oka
Ale to jzu kwestia gustu, gusta sa rózne a racja jets jak du... kazdy ma swoja
![]()
Jednak Etykieta LABELFLASH ma dodatkow bvarodz trwałą powierzchnie GÓRNA PŁYTY
MINUSY
- narazie droga eksploatacja Płyt do nadruku (chyba ze drukujesz po stornei danych![]()
- Wiele problemów z odpaleniem i uruchomieniem programu NERO
PLUSY
+ Napewn oto potanieje i bedzie to bardziej dostepne i bardziej dopracowane narazie to nowa technologia![]()
+ nadruk po stronie danychWielki plus dlatego ze mozna podpsiac kazda płyte DVD po stornei dancyh a napisa jets widoczy a rysunek mniej
ale i takj wychodzi na plus
Label Flash Bardoz m isie spodobało i chaiłem sie podzieli uwagami odnosnei tego. Nie namawiam nikogo do kupna ani nei zniechecam, nei uwazam ze LIGHT SCRIBLE to cos gorszego tylko to jets tak ze ja lubie Motory i rowery a nie samochody.![]()
To nei jets ocena to tylko przyblizenie wielu osoba co daja nowe technologie w dzisiejszych czasach
Warto Inwsetowac w pszyszłosc bo to nam Daje wieksze mozwlisocigdyby nei psotep techniczny to ludzie by stali w miejscu
Dobra koncze ten esej![]()
3 maj sie SIE POZDDRAWIAMLESZEK

LinkBack URL
About LinkBacks
Odpowiedź z Cytatem