Zapis i odczyt na tym samym napędzie. Zapis z maksymalną prędkością (ponad x42).
Zapis i odczyt na tym samym napędzie. Zapis z maksymalną prędkością (ponad x42).
Ten sam nośnik, zapisany z maksymalną prędkością x48, na napędzie typu combo - LiteOn LTC-48161H (KH0P). Odczyt na LDW-411S.
Ten sam nośnik, zapisany przy pomocy napędu LG HL-DT-ST GCE-8524B, z biosem w wersji 1.00. Zapis szarpany, początek CAV do x32, potem spadek do x24 i CLV.. Spadek prędkości tuż przed 20".
ja chce takie plyty...
nagraj jeszcze 16x jesli mozesz
Hit Me, If You Can...
Przechodzień nie miał żadnego pomysłu którędy uciekać więc go przejechałem
Sid, nie mam już więcej tych płyt, w poniedziałek przyniosę trochę ze swojego sklepu, wtedy nagram z pełnym spektrum prędkości.
P.S. Jako, że nasze CDRlab'owe grono jest w miarę małe, to mogę się z Wami podzielić pewną informacją. Mianowicie wszystkie układy MTK, na których zbudowane są nagrywarki DVD, mają pewien błąd. Rezultat tego błędu - to widoczny na powyższych wykresach pik w C1/C2. Jako, że błąd ten nie ma żadnego znaczenia dla normalnej pracy napędu (bo pik ten jest "fałszywym alarmem") to MTK nie będzie go poprawiała w obecnie produkowanych układach. Błąd występuje w czasie odczytu ilości błędów C1/C2 na płytach CD-R/W, nie dotyczy nośników DVD.
Supratec Black Edition 700MB x48 wypalony z predkoscia x16.
Czasami jest tak, a nie inaczej.
Pioneer DVR-115D
Liteon IHaS-124
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)