mam problem z nagrywaniem dvd firmy media-store nagrywarka poprostu ich nie wypala robi takjakby symulacje a w nero czy w clone dvd pokazuje zapis o co chodzi pomocy
mam problem z nagrywaniem dvd firmy media-store nagrywarka poprostu ich nie wypala robi takjakby symulacje a w nero czy w clone dvd pokazuje zapis o co chodzi pomocy
Jaka nagrywarka ?
DVD Media -Store + czy - ?
Czy problem dotyczy tylko tych plytek ?
Madia - Store to raczej kiepskie jakościowo płytki.
POZDRAWIAM
moja nagrywarka to lite-on 1633s tak problem dotyczy niestety tylko tych płyt u mojego kumpla na nagrywarce TDK je nagrywa a u mnie nie są to płytki media-store minusy może istnieje jakiś bios czy coś w tym stylu![]()
Liteony raczej nie lubią minusów a i ta Media Store to też nie najlepszy nośnik.Wypalaj na innych plytkach najlepiej na DVD+R. Bardzo dobre są Platinumy x8. / po 1,90 zl/ U mnie na Liteonie 1653 wypalają sie bardzo dobrze z predkością 6x.
POZDRAWIAM
Liteony raczej nie lubią minusów a i ta Media Store to też nie najlepszy nośnik.Wypalaj na innych plytkach najlepiej na DVD+R. Bardzo dobre są Platinumy x8. / po 1,90 zl/ U mnie na Liteonie 1653 wypalają sie bardzo dobrze z predkością 6x.
POZDRAWIAM
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)