Całą sprawa ma sie tak:
Mam nagryware LG model 8520B ( bios standardowy bo nic nie zmienilaem ) i dziwna sprawa mnie spotyka ze strony tej nagrywary
Po 1 jak chcec zainstalowac linuxsa z Boot cd to program instalacyjny nie widzi mi zawartosci plyty . pyta sie z czego ma instalowac linuksa na CD-rom samsnug ( 48x) nie wiem jaki model nawet normalnie saie instaluje ..
Po 2 cos dlugo mi sie nagrywaja plyty za dlugo jak na nagryware 52 x mi plyty cd na 40 x nagrywa mi sie ponad 5 min! zawsze mi ngarywa a potem jak jest 15 % slychac jak nagrywara zwalnia a dziwi mnei to bo raz nagrywalem na LG 52 x( no troche tandetnie tamta wygladala ale to z supermarketu byla ) ale modle chyba ten sam i tam mi sie plyta 2,50 min nagraywala i bylo slychac caly czas ze łądnie smiga a u mnie to 15% i słychac jak zwalnia .........
Aha jeszcze jedno zainslowalem sobie ostatnio xmms na linuksie ladnie mi nagral pakiety po czym po instalacji9 polowe menu z paska "start" mi zniknelo .... co to ma ku...... znaczyc co za bezsens
I teraz zeby zainstalowac linuksa zas musze podlaczac cd rom a odlaczac cd-rw bo jakos razem niby ze dzilaja fizycznie ( nie ma problemu ze jakas tam swieci caly casz itd) to bios mi nie widzi jak sa na jednym kablu ) ....

LinkBack URL
About LinkBacks
Odpowiedź z Cytatem