No to witam w "innej rzeczywistosci"
hehe, nawet nie wiedzialem, ze taki serwis istnieje
pozdro![]()
No to witam w "innej rzeczywistosci"
hehe, nawet nie wiedzialem, ze taki serwis istnieje
pozdro![]()
witaj smarti
"Nie ma pytania trudniejszego nad to , na które odpowiedź jest oczywista"
Pozdrawiam SURFF
ekipa pokoleji amienia wpisy w ulubionych *info na *lab![]()
no witajcie witajcie... Nimal...a żebyś wiedział, że chyba coś pomyliłem hehehe. No, ale nawet fajnie tu jakoś
![]()
KarolluZ RuleZ
@KarolluuZ
ja bym powiedzial, ze bardzo fajnie.. tylko ten system portalowy dobijajacy troche
pozdro![]()
"Najdłuższa droga zaczyna się od pierwszego kroku" - jaNapisał Smartek
![]()
Brzuszek, ja dokładnie nie pamiętam, a w tym momencie mój umysł jest również zaćmiony teorią obwodów, ale podobną sentencję słyszałem chyba we Władcy Pierścieni. Albo w czymś podobnym. Anyway, mogę się mylić - zwalam to na sławną teorię obwodów![]()
Hmmmm... nie czytałem /sorki/,ale ma ta mysl wiele odmian,a ja,że nic nie czytam,to mogę cytować samego siebie,nie ?
Co to jest teoria obwodów,to aż się boje myśleć![]()
teoria obwodow to magia - polega na odfiltorwaniu studentow ktorzy i tak sobie w zyciu nie poradza - bo zeby to przejsc to nauka ani praca nie pomoze - trzeba miec fartswoja zaliczylem idac na betona sciagajac od osob ktore uwalily... bywa
a jakei potem bylo party..
Hit Me, If You Can...
Przechodzień nie miał żadnego pomysłu którędy uciekać więc go przejechałem
Czyli coś jak histologia na Pomorskiej Akademii Medycznej![]()
A co to z kolei histologia? Coś takiego jak nostalgia?Wiem, wiem, już mi odbiło zupełnie. Ale w końcu nie byłbym studentem, gdybym nie robił jakichkolwiek numerów...
A najgorsze jest to, że jutro na ćwiczeniach nie będę miał takiego nastroju do rozrywki. Wręcz przeciwnie, nasz prowadzący będzie się starał nas rozerwać.
histologia to chyba cos o tkankach - na warszawskiej to ludzie bardzo lubia histopatologie - jeszcz zabawniejsze - ale to juz wina/urok prowadzacych ten przedmiot
na pw standardowo kroluje rachunek prawdopodobienstwa, analiza matematyczna [bywa ze student nie dostaje magistra bo przez 5-6 lat nie zaliczyl tej analizy] oraz [to juz u mnie] metody numeryczne i wszelkiego typu kabelki - jak sie pchnie numerki i elke - to sa wakacje
Hit Me, If You Can...
No właśnie Sid jutro mam też ćw z metod numerycznych. Shit, mówisz, że to też takie ciężkie. Niech by to szlag... Co ja mam za plan?! Wszystko naraz?
nie bez przesady metody num. moga byc alezato z rachunkiem prawd. miałem jazde musiałem wykupic awans. Rachunek miałem na 3 sem. a zaliczyłem na 5 sem.
wyjatkowo czesto i wyjatkowo brzydko numerki lacza sie z probabilistyka - zdecydowanie zbyt czesto - cala moja praca inzynierska stoi na numerycznych nogach - wiec niedlugo bede otrzaskany z tego jak nikt
Hit Me, If You Can...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)