Wlasnie sie zalogowalem pierwszy raz. Witam starych znajomych, pozdrawiam nowych!
Wlasnie sie zalogowalem pierwszy raz. Witam starych znajomych, pozdrawiam nowych!
Welcome. Zareggowałem swój nick, ale nie wiem czy będę często tu się udzielaćNie mniej, jestem. Pytania?
fajnie Was znowu widziec![]()
Piękne jest to, że znalazła sie tu cała nasza zgrana ekipaPora by chyba wkrótce o jakimś wspólnym piwq pomyslec...
![]()
Ale to chyba w wakacje. Tylko gdzie się zbierzmy... na necie?
Skrzynia:
sebawl[małpa]tlen.pl
Mój sprzęt:
Athlon 64 3500+ | Asus A8V Deluxe | 2x1GB DDR GeIL | XFX nVidia 7600GT 580MHz_1.5GHz | Hitachi 120GB 7200obr/min 8MB Cache | Hitachi 320GB 7200obr/min 8MB Cache | BenQ DW1650 | Optiarc AD-7203A | LG DRD8160B | Logitech Media Keyboard | A4Tech X-750BF | Philips Brilliance 109P | NeoTEC V4200 | a wszystko dogrywa > Logitech Z-2300 THX | oraz > Creative Fatal1ty |
Co raz wiecej starej paczki tu widze, chyba jednak warto bedzie sie tu zadomowic!
pozdro![]()
to kiedy ten browarek i gdzie ?
ja tam juz profilaktycznie żywczyka osuszam słuchając floodland SoM
pozdrófka
|||^ Lenistwo jest drogą do świętości ^|||
|||||^^^ a bluźnierstwo do raju ^^^|||||
|LTR48246k|DVR111|IHAS322|MSI R6950TF3|
||A890FX|P2|T260|ADATA 8G|A2|FSP 650||
Wersja netowa browarku kiedykolwiek. A wspólne spotkanie to chyba dopiero po czerwcowej sesjiAle jestem ZA
![]()
ja jutro z jednym z forumowiczow konsumuje piweczkomoze bedzie ciekawie
![]()
Hit Me, If You Can...
Przechodzień nie miał żadnego pomysłu którędy uciekać więc go przejechałem
Jeżeli chodzi o mnie, to dzisiaj dyżuruję w znanym Wam miejscu.
www.for-chat.prv.pl
Jeśli macie ochotę pogadać, to zapraszam - Heineken w lodówce!![]()
Rowniez witam wszystkich wyjadaczy. Ciekawe kto zgadnie kim jestem oprocz Lasera i innej wladzy?![]()
Caly czas chcialbym Was spotkac w tej "normalnej" rzeczywistosci. Proponuje:Napisał Nol
Poczatek lipca-> Lubawka-> Budynek 1000 latki (taka szkola)-> 2 km Czechy ... o atrakcjach dodatkowych (panienki itp) mozemy pomowic pozniej
RiT2 - Czechy-jak najbardziej. Mieszkam w Cieszynie, który graniczy z tym państwemChoć generalnie w wakację mogę jechać gdziekolwiek. Póki co siedzę w Krakowie na studiach.
ojoj, ostroznie - kazde piwko z forumowiczami zawsze sie koncza bolem glowyale fajnie bylo
i Sid wcale nie wyszedl na...
![]()
RiT2 pomysł godny uwagi, lecz przerabiany już w wiadomym miejscu. Generalnie wszyscy by chcieli, ale trudno wszystkim zgrać wolny czas na ten sam termin, niektórzy nie "śmierdzą" nadmiarem gotówki, itp. itd. Nie mniej pomysł, a szczególnie miejsce (nie mówię o panienkach) wydają się dobre.
Proponuję założyć osobny przyklejony topic na ten temat, niby jeszcze masa czasu, ale poważne rzeczy trzeba poważnie i konstruktywnie planować.
ja niestety nie smierdze nadmiarem - i olewanie uczelni nie wchodzi w moim przypadku w grewiec jesli nie w wawie - to bezemnie
a topic chyba faktycznie czas zalozyc![]()
Hit Me, If You Can...
W przypadku zlocików zwykle wcale nie są niezbędne bogate zasoby gotówki. Wystarczą CHĘCINapisał SidTheRat
!
heh... jesli dla ciebie 200 zeta - koszt pociagow, zarcia i picia to malo - to ja poprosze... bo za checi tego nie kupie
pozatym nie mam jak opuscic zajec - taka uczelnia, pozatym wybralem ja zeby sie czegos nauczyc a nie zeby ja olac - bo olewac moglbym na uniwersytecie
wiec nie zawsze checi wystarcza![]()
Hit Me, If You Can...
Cały czas mowimy o wakacyjnych terminach? Bo ja inaczej tez nie moge. Uczelnia zabiera w cholere czasu- w zasadzie to caly.
Zgadzam sie co do osobnego topicu.Napisał Monter
Termin to poczatek albo koniec wakacji.
Checi wystarcza.
Koszt noclegu w szkole=0zł.
Warto poszukac sponsorow, ktorzy by zmniejszyli koszty.
Nie liczyc na eksluzywne warunki.
P. S. Co roku woze sie do Mrozow na spotkania adminow szkolnych pracowni. Wiecie gdzie to jest i jaki to kawal z Lubawki?
Dojazd na pewno jest dla wielu kosztem. Możnaby ustalić grupy, wynikające z rejonizacji i zrobić ściepę na paliwo i jechać autem - wyjdzie taniej niż kazdy osobno pociągiem. Poza tym nie każdy ma wakacje we "wakacje", ja np nie uczę się a pracuję, wiąże się to z urlopem, którego nie zawsze można wziąć wtedy, kiedy się chce. Nie mniej warto pomyśleć.
Ktoś musi zostać organizatorem (ja się nie piszę), żeby była pewność, że miejsce, termin no i jakiś nocleg są zapewnione. Zgłoszenia powinny wiązać się z jakąś wpłatą, żeby odciąć się od niezdecydowanych (zgłosi się 100 a pojedzie 10). To tyle moich mądrości![]()
@Monter, nie mądrości a prawdy życiowe, jak w weekend i w wakacje/ przełom lipca=sierpnia / to ja powinienem być też czasowy
pozdro
ps muza z pasji jest genialna / film mniej choc na móh gust ukierunkowany na gore to mniam mniam || /
|||^ Lenistwo jest drogą do świętości ^|||
|||||^^^ a bluźnierstwo do raju ^^^|||||
|LTR48246k|DVR111|IHAS322|MSI R6950TF3|
||A890FX|P2|T260|ADATA 8G|A2|FSP 650||
heh - na 100 chetnych to pewnie jeszcze ten serwis sporo poczekaale zyjmy nadzieja...
za organizacje sie nie wezme - glownie dlatego ze organizator musi byc PEWNY ze pojedzie - a ja i z kasa i czasem jestem sredni - i bedzie coraz gorzej, w tej chwili planuje wogole znikniecie na jakis czas z netu dopoki nie poukladam wszystkiego jak nalezy
nocleg w szkole to cos co robie od wielu lat w wakacje - czasem trzeba placic - ale bywa i tak ze jeszcze zarelko za darmo sie dostaje [pozdrawiam korzecznik]
jakby co to mozna sie gdzies wybrac na pare dni na wielkopolske - moze nawet do tego korzecznika - to jest 20km od konina - po spotkaniu pojechalbym dalej w polske rowerem [180km do wawy dalbym rade w jeden dzien zrobic - ale poooo cooo sie spieeeeszyc]
Hit Me, If You Can...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten temat. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)